Mioveni Art Fest – concurs de muzică ușoară, la Mioveni

0

Clubul Copiilor Mioveni, în parteneriat cu primăria orașului și Centrul Cultural organizează, sâmbătă, 20 mai, prima ediție a concursului de muzică ușoară și populară „Mioveni Art Fest”.

Concursul vizează afirmarea, promovarea și încurajarea dezvoltării tinerilor interpreți și se adresează exclusiv elevilor din unitățile de învățământ și cultura din orașul Mioveni. Concursul este structurat pe trei secțiuni: 1. Secțiunea muzică ușoară; 2.

Secțiunea muzică etno; 3. Secțiunea soliști vocali, grupuri vocale. Vor exista de asemenea și trei categorii de vârstă: # Categoria învățământ primar (clasele I-IV) # Categoria învățământ gimnazial (clasele V- VIII) # Categoria învățământ liceal (clasele IX-XII). Pentru fiecare secțiune, juriul format din specialiști în domeniu (profesori de canto și artiști) va evalua prestaţia concurenților, realizând clasamentul fiecărei categorii.

Se vor acorda locurile I, II și III, la fiecare categorie; mențiuni I și II, câte două la fiecare categorie, Evenimentul se va desfășura în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni, de la ora 11.00, iar intrarea va fi liberă pe parcursul întregii zile.

Detaliile complete ale concursului, calendarul evenimentului, condițiile de participare, tipurile de premii și documentele de înscriere sunt disponibile la sediul Clubul Copiilor Mioveni (în spatele Evidenței Populației).S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.