Zorhan Bassong: ”Vom da totul pentru a câștiga”

0

Mijlocașul Zorhan Bassong nu concepe decât victoria în meciul cu Petrolul Ploiești. Fotbalistul canadian le cere colegilor săi să dea totul pe teren pentru a câștiga cele trei puncte puse în joc.

Bassong recunoaște că jucătorii nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor și consideră că doar ajungerea la barajul pentru promovare/retrogradare ar mai salva acest sezon: ”Cel mai important lucru este că trebuie să câștigăm acest meci.

Trebuie să ne concentrăm la ce avem de făcut la antrenament. O să mergem să luptăm pentru că trebuie să luăm cele 3 puncte puse în joc. Am muncit un an întreg, am ajuns în acest moment, iar acum trebuie să dăm totul pe teren. Suntem și noi îngrijorați de această situație.

Trebuie să luăm și noi în considerare că nu este în joc doar viitorul nostru, ci și viața altor oameni, staff-ul tehnic, staff-ul medical, oamenii care muncesc în club. Știu că acest club are o istorie bogată și merită mai mult decât ce am oferit până acum.

Trebuie să fim mai înfometați decât cealaltă echipă. Este ca un război, trebuie să intrăm pe teren și să dăm totul ca să câștigăm. Noi trebuie să ne concentrăm pe echipa noastră, să câștigăm meciul, iar apoi vom vedea ce se întâmplă în partea cealaltă. Rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam la începutul anului.

Din păcate, nu am putut să ne atingem obiectivele pe care ni le-am propus la începutul anului. A fost ce a fost și trebuie să mergem înainte. Trebuie să luptăm până la capăt și să salvam echipa de la retrogradare.

Vreau să le mulțumesc fanilor care au fost la stadion, indiferent de rezultat. Îi apreciez foarte mult că au fost lângă noi și m-aș bucura ca și la acest meci să vină în număr cât mai mare”.

Etapa 9, Play-Out
Vineri, 19 mai
Ora 17.30 FC Hermannstadt – Universitatea Cluj
Ora 20.00 Chindia Târgoviște – FC Voluntari
Ora 20.00 FC Argeș – Petrolul Ploiești
Ora 20.00 UTA – FCU Craiova
Sâmbătă, 20 mai
Ora 14.45 FC Botoșani – CS Mioveni
CLASAMENT PLAY-OUT  M  G  P
1 FCU 1948  8     6     35
2 FC Petrolul 8     3     34
3 FC Voluntari 8     6     33
4 AFC Hermannstadt 8     4     31
5 FC Universitatea Cluj 8     2     30
6 FC Botoșani 8     1     28
7 UTA Arad 8     1     25
8 AFC Chindia Târgoviște 8     -5     22
9 FC Arges 8     -4     21
10 CS Mioveni 8     -14     11 M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.