Cătălin Popa arbitrează azi, finala Cupei României

0

Piteșteanul Cătălin Popa ca fi arbitrul de centru al finale Cupei României la fotbal. Decizia a fost luată luni de Comisia Centrală de Arbitri, actualul șef al AJF Argeș fiind propus chiar de Vassaras pentur acest meci.

Diseară, de la 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu se joacă finala Cupei României Betano, ediția 2022-2023, Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Universitatea Cluj. Pentru acest joc, Comisia Centrală a Arbitrilor a delegat următoarea brigadă: Cătălin Popa la centru, ajutat de asistenții Daniel Mitruți și Bogdan Gheorghe plus al patrulea oficial, Iulian Dima. În camera VAR se vor afla Istvan Kovacs și Andrei Chivulete. Tot pe 24 mai, la Sibiu, cu începere de la ora 14:00, se va disputa finala Cupei de Tineret, Farul Constanța – FCSB.

Partida va fi arbitrată de Sorin Vădana, ajutat de asistenții Ioan Alexandru Corb și Claudiu Șchiopeț, iar al patrulea oficial va fi Cristian Moldoveanu.
Aceasta este a doua finală de Cupă la care Cătălin Popa oficiază. Prima dată, în sezonul 2017 / 2018, actualul șef al AJF Argeș a fost rezervă la meciul din ultimul act dintre Hermannstadt – U Craiova, terminat 0-2.

La acel meci, pe teren s-au aflat și mai mulți jucători care au avut sau urmau să să aibă de a face cu CS Mioveni: Ionuț Stoica, Robert Boboc, Bogdan Rusu, Andrei Hergheligiu, Ștefan Blănaru, Lucian Dumitriu (Hermannstadt), Andrei Burlacu (U Craiova), precum și antrenorul sibienilor, Alexandru Pelici. Meciul jucat pe 27 mai 2018 s-a desfășurat pe Arena Națională. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.