Azi miting, ieri ședință publică a sindicaliștilor!

0
0
  • Greva generală a profesorilor continuă

Greva în școli continuă, profesorii ajungând astăzi la a patra zi de proteste! Cel mai probabil nu se vor mai face cursuri în această săptămână, urmând să aibă loc negocieri puternice în week-end. 

Nu toți profesorii fac grevă, unii de teama unor repercusiuni financiare, alți din cauza apartenențelor politice. Astfel, în Argeș au fost în continuare unități de învățământ unde s-au făcut ore sporadic, elevii și părinții fiind mai mult încurcați de acest program cu câte o oră pe zi, de multe ori fix în mijlocul zilei.

Altfel, ieri, la nivel national a avut loc o ședință publică a sindicatelor din Educație, pe tema grevei profesorilor, la care au fost invitați și reprezentanții Guvernului, adică ministrul Educației, ministrul Muncii, ministrul de Finanțe, prim-ministrul și Marcel Ciolacu.

Cu o zi înainte, marți, 23 mai, sindicatele din Educației au fost invitate la o discuție informală de către premierul Ciucă, iar după ce s-a încheiat întâlnirea, reprezentanții profesorilor au transmis că vor continua greva. Astăzi va fi organizat un marș de protest de amploare în Capitală, la care sunt așteptați să participle și foarte mulți profesori argeșeni. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.