Tâlhar prins după aproximativ 2 luni

0
0

Joi, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, în care au identificat și reținut un bărbat de 30 de ani, din Ștefănești. M.S.

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 31 martie a.c., bărbatul în cauză ar fi deposedat prin violență o femeie de 52 de ani de poșeta în care avea bunuri și acte personale, a transmis IPJ Argeş.

În ziua de 25 mai a.c., pentru administrarea de probatoriu, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și al unui specialist criminalist și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuința celui în cauză.

În aceeași zi, bărbatul a fost condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Tot în cursul zilei de 25 mai, cel în cauză a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a mai precizat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.