Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
luni, 25 septembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8592-Luni, 25 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Pitesti

  Primul lucru care trebuie facut este sa se mearga la TAS.Dinamo nu trebuia sa primeasca licenta ăsta este clar.
  Stanciu a recunoscut ca a vorbit cu ordinarul ala de Iacob de la Dinamo inaintea meciului .Nu uitati ca Stanciu a fost la Dinamo.
  Stanciu trebuie dat afara acum de la FC Arges .Vrea sa-l ameteasca in continuare pe Gentea sa ramana sa distruga complet clubul.
  El si cu Alexe au dat o tribuna intreaga dinamovistilor -slugi perfecte ale militiei.
  Calcan scos in suturi din Pitesti .Oricum suporterii cauta sa-l intalneasca …
  Vintila nu este antrenor .Sa fie clar el este bucurestean get beget si este un blatist recunoscut inca de cand era jucator.
  Sunt jucatori care au fost platiti cu 6-7000 de euro pe luna fara sa joace .
  Dar se pare ca Gentea vrea sa mențina fratia mafiei la Pitesti din informațiile care circula din interiorul clubului. Vrea sa mentina aceeasi banditi la conducerea lui FC Arges.
  A devalizat 6 milioane de euro de la pitesteni,drepturi tv,sponsori impreuna cu impresarii si gasca de incompetenti din club.
  Prepelita si Vladoiu trebuiau dati afara dupa play-off.Pepelita un increzut incompetent a avut noroc la inceput si a mers ceva timp din inertie.
  Au avut de castigat impresarii ,antifotbalistii adusi din jungla africana si cataii lui Gentea.
  Meciul cu Dinamo a fost vandut pe fata,cu sânge rece in fata întregii tari.Asta ca sa se vada puterea MAFIEI din fotbalul romanesc

  Reply
  1. 1.1

   Pontifaunir

   // Politica mare … Nineaca // , di la A la Z ; sa faci / fix pe invers, adeca sa-l tuflesti pi cel ce te plateste : spectatorul si contributorul !

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .