Bărbat reţinut că a propus unui minor să facă sex

0

Un individ a ajuns în arestuI IPJ Argeş după ce în timp ce se afla în parcul Lunca Argeşului i-a propus unui băiat să facă sex. Minorul l-a înregistrat şi apoi a sunat la 112. Perversul a fost prins de poliţiştii locali care se aflau în parc şi a fost predat poliţiştilor Secţiei 1 Piteşti. Acesta nu a recunoscut faptele. Minorul a depus drept dovadă înregistrarea făcută. 
Sâmbătă după-amiază, un adolescent, în vârstă de 15 ani, se afla în parcul Lunca Argeşului, din Piteşti. Acesta se afla în zona terenului de fotbal când a fost abordat de un bărbat. Individul i-a vorbit obscen şi i-a propus minorului să întreţină relaţii sexuale. Băiatul a avut inspiraţia să pornească telefonul şi să-l înregistreze pe individ, apoi s-a îndepărtat şi a sunat la 112. Minorul a oferit semnalmentele celui care îi făcuse propunerile indecente. În baza descrierii făcute de adolescent poliţiştii locali, aflaţi în parc, l-au identificat pe Marian O., de 54 de ani, din Piteşti. Acesta a fost predat unui echipaj de la Secţia 1 Poliţie Piteşti.

În arest, o noapte

Marian O a susţinut că minorul minte şi că este nevinovat. Ceea ce nu ştia el, este faptul că băiatul avea înregistrarea pe care a pus-o la dispoziţia anchetatorilor. În faţa unei astfel de dovezi, nu mai puteau exista dubii. Marian O. a fost reţinut de oamenii legii sâmbătă seara, după audieri, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale. El a mai avut probleme cu legea. Se spune că bărbatul este om al străzii. Ieri acesta a fost eliberat sub măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Care este motivul? Potrivit legii, fapta comisă de bărbat este pedepsită cu închisoare de la o lună la un an, sau amendă.
Având în vedere că pedeapsa este mai mică de 5 ani, nu poate fi înaintată instanţei propunerea arestării preventive. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.