Trei sportivi piteșteni la Campionatul Mondial de Kaiac-Canoe!

0

În perioada 5-9 iulie, în Italia, pe lacul Auronzo , se va desfășura Campionatul Mondial de sprint pentru juniori și U23. La întrecerea care se va desfășura în regiunea Veneto vor participa 477 de sportivi din 65 de țări,.
CSM Pitești va fi reprezentată de Adrian Stepan, Victor Stepan şi Nadia Haidar. Cei doi fraţi vor concura la U23 în probele de canoe 2 pe distanțele de 500m și 1000m, iar Nadia Haidar va participa la juniori în 3 probe: kaiac 1 feminin – 1000m și kaiac 2 feminin – 500m și kaiac 1 feminin – 5000m. Sportivii argeşeni sunt pregătiţi la clubul din Ștrand de Gheorghe Din, Agoston Siposs și Alexandru Din.
După terminarea competiției și o foarte scurtă perioadă de pregătire, cei trei sportivi vor face deplasarea în Montemor-O-Velho (Portugalia), pentru a participa în perioada 27-30.iulie , la Campionatul European de sprint pentru juniori și U23. Fraţii Stepan se antrenează alături de campionul mondial Cătălin Chirilă, recentul medaliat cu argint la Jocurile Europene de la Cracovia, iar la lotul naţional sunt pregătiţi de Florin Popescu. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.