Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni și FC Argeș

0

Remiză cu goluri
CSC Dumbrăvița și Unirea Dej au remizat la scorul de 1-1 într-un amical jucat la Giarmata, comuna timișoreană situată chiar la ieșirea spre autostradă. Scorul s-a și deschis în minutul 19, Olaru a fost faultat în careu, iar Mikhaylo Plokhotnyuk a transformat de la punctul cu var. Pe final, în minutul 88, Ciocan a egalat din careu, în după o centrare.
225 lei abonamentul
Chindia Târgoviște a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon al Ligii a 2-a, care va începe peste trei săptămâni, fanii care vor să își asigure un loc la toate meciurile urmând să bage serios mâna în buzunar, cel puțin pentru sectoarele tribunei acoperite. Abonamentele au prețuri între 225 lei, în sectoarele periferice ale tribunei vechi, consolidate, și 900 lei în centrul tribunei noi, deasupra tunelului de acces la vestiare.
Întăriri în Liga 2 de la UTA
UTA a fost de acord să-l împrumute pe fundașul Ionuț Anișorac (18 ani) la Chindia, iar pe Fabiano Cibi (18 ani) la Dumbrăvița. Acesta din urmă va fi concurent pe post cu colegul său de la UTA, Răzvan Ristin. Rednic nu dorește să-i dea încă o șansă nici lui Joseph Godwin (20 de ani), astfel că masivul vârf nigerian va merge, cel mai probabil, la Reșița. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.