Supercupa României la handbal feminin, la Pitești Arena!

0

Federația Română de Handbal a anunțat că Supercupa României la handbal feminin se va disputa la Pitești Arena. Trofeul va fi decernat, în premieră, după un Final Four, care va avea loc în perioada 26-27 august. M.D.
Arena are o capacitate de 4.900 de locuri, iar recent a găzduit Campionatul European Under 19 la handbal feminin, unde România a obținut medalia de bronz. Sala Polivalentă Pitești Arena este omologată pentru handbal, baschet și volei, dar aici pot fi organizate și competiții de tenis de masă, judo, karate, lupte, box sau gimnastică.

Patru echipe participante

CSM Târgu Jiu, CSM București, Rapid București și Dunărea Brăila sunt formațile care vor lua parte la evenimentul de la Pitești. CSM Târgu Jiu este finalista Cupei României, competiție câștigată în sezonul precedent de CSM București, echipă care a ieșit și campioană a țării. Rapid București a ocupat locul doi în campionat, iar Dunărea Brăila este medaliată cu bronz în cupă. CSM București a cucerit ultima Supercupă a României, după partida cu Rapid Bucureşti, scor 28-26.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.