Accident cu 3 mașini provocat de un șofer beat!

0

Un accident rutier a avut loc luni seara în comuna Albota. Conducătorul unui Opel a pierdut controlul volanului și a lovit alte două mașini. În urma coliziunii în lanț a fost rănit șoferul vinovat. În timpul cercetărilor, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au stabilit că bărbatul care a provocat evenimentul rutier era beat criță. M.Sandu
Accidentul a avut loc în jurul orei 20.30, pe DN 65, la Albota. Marian A. de 44 de ani, din comuna Bradu se afla la volanul unui Opel și circula dintre Slatina către Pitești. La Albota, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului și a ajuns cu autoturismul pe contrasens. A intrat în coliziune cu un Renault condus din sensul opus de Gabriel G., de 45 de ani, din comuna Săpata și cu o autoutilitară, Fiat Ducato, condusă de Nicolae J., de 43 de ani, din Slatina. În urma impactului, Marian A. a rămas captiv între fiarele mașinii sale, bărbatul fiind scos de pompierii de la descarcerare. Era rănit și a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Argeș. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. S-a stabilit că Marian A. avea o concentrație de alcool, de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă, de regulă, că alcoolemia este dublă. Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acolo a refuzat să-i fie recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului vinovat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.
Ceilalați doi șoferi, implicați în accident, aveau răni ușoare și desi au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, au refuzat să meargă la spital pentru investigații suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.