Liderul vrea a zecea victorie

0

CS Vâlcea – FC Argeș Basketball, sâmbătă, ora 17.00

FC Argeș Basketball va încerca să obțină a zecea victorie din această ediție de campionat. Echipa pregătită de Nebojsa Vidic va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, pe CS Vâlcea, în runda cu numărul 12 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Piteștenii au moralul foarte bun înaintea acestui duel, alb-violeții fiind liderul Conferinței B, cu un bilanț de 9 victorii și 1 eșec. De partea cealaltă, vâlcenii ocupă locul 8, penultimul al acestei conferințe, cu un bilanț de 3 victorii și 6 înfrângeri. Pentru argeșeni, disputa cu vâlcenii are o însemnătate deosebită, întrucât îl vor întâlni pe Hristu Șapera, fostul lor antrenor de acum câteva sezoane. Piteștenii sunt favoriți cerți pe hârtie, însă vor trebui să își arate superioritatea și pe teren. FC Argeș Basketball nu concepe decât victoria în acest meci, trupa pregătită de sârbul Nebojsa Vidic demonstrând că în acest sezon se poate lupta de la egal la egal cu echipele puternice ale campionatului. Piteștenii sunt obligați să câștige acest joc pentru a rămâne în lupta pentru câștigarea seriei, CSM Oradea, ocupanta locului secund, având cu două puncte mai puțin, însă și un meci în minus.

 

Fanii pot susține echipa la Vâlcea

Fanii baschetului piteștean vor avea la dispoziție un microbuz pentru a face deplasarea la Vâlcea.

”Dorim să vă simțim alături în ultima lună a anului, pe care vrem să îl încheiem în formă maximă. Echipa noastră pune la dispoziție, fanilor alb-violeți, un microbuz de 19 locuri, pentru meciul de sâmbătă, de la Vâlcea. Astfel, cine dorește să ne susțină în weekend, este rugat să ne contacteze, pentru a ne furniza câteva informații. Primele persoane ce își vor exprima dorința de a veni la meci vor beneficia de ????????? și ????? ???????. Persoană de contact: Lucian Călinescu 0745257412” este anunțul făcut de FC Argeș Basketball.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.