Aniversare la cel mai popular local de tip grill din Argeș

0
0

În urmă cu un an, în backstage-ul Sibiceanu Imperial Restaurant din Dedulești aveau loc ultimele retușuri pentru lansare. Pe 10 decembrie, cel mai nou restaurant Sibiceanu a  aniversat un an pe piața locală.

Restaurantul Sibiceanu a venit în fața argeșenilor cu preparate de excepție care au dus gastronomia la un alt nivel, cu o servire impecabilă, precum și cu o atmosferă caldă.

Cei doi manageri au declarat: „Totul a pornit de la un vis comun și o prietenie sinceră. Ne-am dorit să marcăm un an cu un eveniment care să exprime foarte bine ADN-ul nostru românesc și care să ofere oaspeților o experiență plăcută, memorabilă, cum nu au mai trăit în Dedulești. Folosim doar produse proaspete, de cea mai bună calitate. Este vorba, practic, despre versatilitate in bucătarie: recunoașterea și prețuirea bucatelor cu tradiție, dar și o deschidere către tot ceea ce este nou.”

Fondatorii restaurantului Sibiceanu își propun să se extindă la nivel național. Sibiceanu Imperial a devenit, în doar un an, unul dintre restaurantele preferate ale iubitorilor de experiențe culinare din Argeș. Localul cu 130 de locuri a înregistrat, în ultimele 12 luni, o cifră de afaceri de aproximativ 1 000 000 Euro, ajungând, în perioada recentă, la aproximativ 500 de oaspeți pe zi. Numeroase peroane publice au trecut pragul restaurantului ospătându-se cu produse tradiționale.

Ziua festivă s-a încheiat cu o petrecere de suflet, la care au participat prieteni, parteneri și colaboratori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.