Conducea ilegal și le-a spus polițiștilor alt nume!

0

Doi tineri nesăbuiți, băiat și fată, au dat de necaz după ce au fost prinși de polițiști că au condus ilegal. Tinerii au mers dintr-o greșeală în alta și urmează să fie trimiși în judecată. Tânăra a condus prima și a lovit o mașină care staționa. A trecut la volan tânărul. Când au fost opriți de polițiti, ca să scape, șoferul le-a spus că nu are actele la el și a dat numele altei persoane despre care știa că deține permis. Nu i-a mers minciuna pentru că a fost recunoscut de oamenii legii.

În noaptea de 27 spre 28 decembrie 2023, Maria R., de 20 de ani, din Coșești, a urcat la volanul unei mașini care îi aparține și a plecat la drum împreună cu Mihai D., de 24 de ani, din Sâlpeni. Pe drumul comunal din satul Valea Popii, comuna Mihăești, tânăra a dat în marșarier și a lovit o mașină parcată. Atunci a trecut la volan tânărul și au părăsit locul evenimentului rutier, de teamă să nu vină polițiștii. Ca să evite echipajele rutiere, cei doi au folosit numai drumuri comunale sau județene știind că dacă merg pe DN 73 pot să întâlnească vreun filtru.

Prinși la intrarea în Mioveni

În timp ce se aflau la intrarea în Mioveni, în jurul orei 3,00, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Mioveni au oprit mașina condusă de Mihai D. pentru control. Oamenii legii au cerut actele pentru verificări, numai că, cel de la volan a susținut că nu le are la el. Întrebat cum se numește, șoferul le-a spus un alt nume. Minciuna nu a funcționat din cauză că agenții rutieri l-au recunoscut. Știau că nu este deținător de permis. În urma administrării probatoriului, pe 28 decembrie 2023, Mihai D. a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă împotriva lui cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cu dosar penal s-a ales și Maria R. cercetată în stare de libertate pentru conducere fără drept. Dosarul celor doi tineri a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă pedepse cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.