Arestat după ce și-a tăiat adversarul cu un ciob!

0

Un scandal a avut loc luni, în fața cazinourilor din centrul Piteștiului, în apropiere de Centrul Universitar Pitești. Doi bărbați s-au luat la bătaie. Unul a ajuns la spital, iar celălalt în arest. Conflictul a apărut în fața unei săli de jocuri de noroc. Bărbații s-au lovit cu pumnii și picioarele. La un moment dat, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Bascov, a spart o sticlă de bere și l-a tăit la gât cu ciobul pe cel în vârstă de 36 de ani, din Ștefănești. Ambii sunt obișnuiți ai jocurilor de noroc. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

”În ziua de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că în zona unei săli de jocuri de noroc din Pitești, un bărbat ar fi suferit leziuni, în urma unei stări conflictuale cu o altă persoană.

Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din Bascov, ar fi provocat leziuni cu un ciob, unui alt bărbat, de 36 de ani, din Ștefănești, pe fondul unui conflict spontan, la ieșirea dintr-o sală de jocuri de noroc.

Bărbatul de 46 de ani a fost depistat de polițiștii Secției 1 Poliție Pitești și condus la sediu pentru cercetări.

Bărbatul care a suferit leziuni a fost condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în care cercetările sunt desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, împreună cu polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

 

După administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, în noaptea de 20 spre 21 mai a.c., bărbatul de 46 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.