Deszăpezire pe Transfăgărășan!

0

Deși drumarii sperau ca Transfăgărășanul să fie redeschis circulației la începutul lunii iunie, termenul redeschiderii celui mai spectaculos drum din România a fost amânat spre jumătatea lunii.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov anunță că încă se lucrează la deszăpezire. Pe alocuri stratul de zăpadă măsoară 3 metri spun reprezentanții DRDP Brașov. 

Transfăgărășanul va fi redeschis traficului mai târziu față de termenul estimat inițial, a anunțat DRDP Brașov. Inițial se spera ca traficul va fi reluat de la 1 iunie 2024.  Drumarii au anunțat însă că termenul a fost devansat pentru jumătatea lunii iunie.

„Continuăm deszăpezirea Transfăgărășanului! Suntem în linie dreaptă pentru deschiderea celui mai spectaculos drum din România până la mijlocul lunii iunie. În acest moment intervenim cu un ansamblu întreg de utilaje de mare capacitate care fac tot posibilul să curețe cât mai repede și eficient stratul de zăpadă care, pe alocuri depășește în continuare chiar si 3 metri. Mult a fost, puțin a rămas!”, anunță DRDP Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.