Pasager rănit la cap, în accident, la Valea Iașului!

0

Miercuri, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, rănit într-un accident rutier, a ajuns la spital având lovituri la cap. Rănitul necesită investigații medicale amănunțite. Bărbatul era pasager într-un autoturism implicat în accident, la Valea Iașului. 

Se pare că vinovat de cele petrecute este un șofer în vârstă de 33 de ani, din comuna Corbeni, care conducea o autoutilitară, pe DN 7C. Se îndrepta către Curtea de Argeș, când la Valea Iașului, din neatenție, era să lovească un autoturism care circula în fața lui. Ca să evite impactul, a frânat și a tras ușor de volan.

În timpul manevrei a pierdut controlul volanului din cauză că plouase și asfaltul era ud. Autoutilitara s-a răsucit a ajuns pe contrasens. S-a oprit cu botul în șanț, partea din spate a mașinii blocând o porțiune din șosea.

Un Logan care circula regulamentar din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Cicănești, a intrat în autoutilitara care îi blocase trecerea. Pasagerul din dreapta față în Logan, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, tot din Cicănești, a fost rănit. Acesta a suferit multiple traumatisme la cap și, pentru puțin timp, și-a pierdut starea de conștiență.

Rănitul a fost transportat la Spitalul Municipal Curtea de Argeș de unde a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Pitești, pentru investigații amănunțite.

Despre evenimentul rutier, reprezentanții IPJ Argeș au transmis:

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, pe DN 7C, în localitatea Valea Iașului.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curte de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din Corbeni, care conducea o autoutilitară, pe DN 7C, pe raza comunei Valea Iașului, din direcția Corbeni către Curtea de Argeș, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, posibil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la carosabilul umed, a pătruns pe sensul opus de mers, rezultând coliziunea cu un autoturism, condus din celălalt sens de deplasare de către un bărbat de 30 de ani, din Cicănești, după care a intrat în șanț.

În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.