Umărit național prins după un an!

0

Un control de rutină al polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Topoloveni a dus la depistarea unui tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Beleți- Negrești, care era dat în urmărire națională din 2023.  Când tânărului i-a fost cerut actul de identitate pentru verificări, acesta a ripostat. După ce i-a fost scanată cartea de identitate, polițiștii au înțeles de ce tânărul refuzase să le dea documentul: era urmărit național. 

 

Daniel Mădălin S. de 23 de ani, din Beleți-Negrești, a fost luat la întrebări de oamenii legii  iar în urma verificărilor, efectuate cu un dispozitiv mobil ce utilizează aplicația eDAC, a rezultat că acesta figurează ca persoană urmărită, în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Topoloveni, în cursul anului 2023.

Tânărul a fost condamnat la un an și 9 luni de închisoare, prin revocarea executării pedepsei cu suspendare, ca urmare a nerespectării măsurilor de supraveghere dispuse prin sentința inițială, în anul 2021, de către aceeași instanță, referitoare la aplicarea pedepsei închisorii cu suspendare.

Asta după ce, în anul 2018, a fost judecat pentru conducere fără permis, provocarea unui accident soldat cu rănirea unei persoane, în comuna Priboieni, și părăsirea locului accidentului.  Tânărul a fost dus la penitenciar unde a fost încarcerat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.