Spărgător de mașini la 16 ani!

0

Un minor, în vârstă de 16 ani, pare să se fi specializat pe furtul din mașini. Cel puțin așa reiese din ancheta polițiștilor piteșteni care l-au reținut miercuri, pentru 24 de ore.  Până în prezent, oamenii legii au reușit să-i probeze 7 spargeri de mașini. Numărul furturilor, comise prin forțarea încuietorilor autovehiculelor, ar putea fi cu mult mai mare. Tocmai de aceea, cercetările continuă.  

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au stabilit că în seara zilei de 08 mai a.c., în intervalul orar 21:30-22:00, o persoană necunoscută, identificată ulterior ca fiind C.A. un minor de 16 ani, din Merișani, ar fi pătruns prin forțarea încuietorilor în 3 autoturisme parcate pe raza comunei Bascov, cu intenția de a sustrage bunuri. Cum nu a găsit nimic de valoare,  a plecat fără să fure nimic.

În timpul anchetei oamenii legii au aflat că același minor, ”operase” cu o noapte înainte și în Găvana, pe raza Secției 2 Poliție Pitești, fiind cercetat și aici într-un dosar similar. Adolescentul a spart încuietorile a patru mașini din care a furat suma totală de 120 de lei!

Cum ambele dosare erau instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, s-a dispus reținerea minorului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Joi, băiatul a fost dus la Parchet cu propunerea luării unei măsuri preventive urmând să fie cercetat sub control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.