Dovlecei cu cartofi și roșii la cuptor

0
0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 10 min
• Timp de gătire: 25 min
• Gata în: 35 min
Ingrediente:
• 1-2 dovlecei mici;
• 2 roșii;
• 2 cartofi;
• 250 gr. parmezan ras;
• oregano, pudră de ceapă, pudră de usturoi, busuioc – după gust;
• sare ș piper după gust;
• ulei de măsline.
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la temperatură mare. Taie toate legumele rondele. Pune cartofii la fiert 5 minute, deoarece se gătesc la cuptor mai greu decât dovleceii și roșiile. Aranjează rondelele într-o tavă, alternându-le ca să arate cât mai atrăgător. Stropește-le cu ulei de măsline, presară condimentele deasupra și acoperă-le cu parmezan din belșug. Dă tava la cuptor 20 de minute sau până când cartoful este bine gătit. Rețeta este gata și poate fi servită caldă împreună cu o salată de murături asortate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.