”Stanciu e trădătorul”

2
  • Sponsorul FC Argeș, acuzații grave după retrogradarea în liga secundă

FC Argeș a retrogradat în Liga 2 după ce a fost învinsă de Dinamo București la barajul de promovare/menținere în Superliga României, scor 5-8 la general (1-6 în tur și 4-2 în retur).
La o zi după ce gruparea din Trivale și-a semnat sentința, la fel ca la finalul meciului de la București, Viorel Tudose, sponsorul principal al piteștenilor, a lansat acuzații grave la adresa jucătorilor și a unui membru din conducerea clubului, Daniel Stanciu, directorul executiv de la FC Argeș. ”E clar, ne-au vândut Stanciu și vreo patru jucători!”, le-ar fi spus Tudose unor apropiați, potrivit GSP.ro.

”Sunt informații pe care trebuie să le verificăm”

Și cu o zi înaintea meciului retur cu Dinamo, în direct la Digi Sport, Viorel Tudose spunea că știa dinainte că FC Argeș va pierde confruntarea de pe Arena Națională. ”Ceva s-a întâmplat la meciul acela. Avem și niște informații, eu am primit câteva telefoane, câteva fotografii. M-au sunat anumiți oameni care mi-au trimis niște poze. Bine, sunt informații pe care trebuie să le verificăm, nu le putem folosi deocamdată. Le adusesem la cunoștința colegilor mei din Consiliul Director și le spusesem dinaintea meciului ceea ce avea să se întâmple, că o să pierdem”, a spus Viorel Tudose, la emisiunea Liga Digi Sport. S.M.

2 COMENTARII

  1. Primul lucru care trebuie facut este sa se mearga la TAS.Dinamo nu trebuia sa primeasca licenta ăsta este clar.
    Stanciu a recunoscut ca a vorbit cu ordinarul ala de Iacob de la Dinamo inaintea meciului .Nu uitati ca Stanciu a fost la Dinamo.
    Stanciu trebuie dat afara acum de la FC Arges .Vrea sa-l ameteasca in continuare pe Gentea sa ramana sa distruga complet clubul.
    El si cu Alexe au dat o tribuna intreaga dinamovistilor -slugi perfecte ale militiei.
    Calcan scos in suturi din Pitesti .Oricum suporterii cauta sa-l intalneasca …
    Vintila nu este antrenor .Sa fie clar el este bucurestean get beget si este un blatist recunoscut inca de cand era jucator.
    Sunt jucatori care au fost platiti cu 6-7000 de euro pe luna fara sa joace .
    Dar se pare ca Gentea vrea sa mențina fratia mafiei la Pitesti din informațiile care circula din interiorul clubului. Vrea sa mentina aceeasi banditi la conducerea lui FC Arges.
    A devalizat 6 milioane de euro de la pitesteni,drepturi tv,sponsori impreuna cu impresarii si gasca de incompetenti din club.
    Prepelita si Vladoiu trebuiau dati afara dupa play-off.Pepelita un increzut incompetent a avut noroc la inceput si a mers ceva timp din inertie.
    Au avut de castigat impresarii ,antifotbalistii adusi din jungla africana si cataii lui Gentea.
    Meciul cu Dinamo a fost vandut pe fata,cu sânge rece in fata întregii tari.Asta ca sa se vada puterea MAFIEI din fotbalul romanesc

    • // Politica mare … Nineaca // , di la A la Z ; sa faci / fix pe invers, adeca sa-l tuflesti pi cel ce te plateste : spectatorul si contributorul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.