“Copilul care juca fotbal în faţa blocului, printre copaci, a reuşit!”

1
0
  • Mijlocaşul Andrei Blejdea, extrem de fericit după pă promovarea cu FC Argeş



Chiar dacă au trecut câteva zile de la revenirea e­chipei FC Argeş în Liga I după o ab­sen­ţă de 11 ani, ecouri­le acestei perfor­man­ţe nu s-au stins. Fotbaliştii piteşteni savurează din plin acest succes şi au făcut o radiografie a acestui sezon competiţional.


Mulţi dintre ei au postat pe reţelele de socializare trăirile de după meciul cu UTA Arad, din ultima etapă a play-off-ului pentru promovarea în Liga I. „Visul unei nopţi de vară!.
Noaptea a trecut relativ repede, însă ce a realizat echipa aceasta anul acesta, nu va trece nici pe departe repede. Un vis în care sincer au fost momente când nu am mai crezut, în urmă cu un an şi jumătate erau momente în care nu prindeam echipa la Pandurii. Mulţi au râs, puţini mi-au fost alături!. Un sezon mai târziu, împreuna cu echipa asta minunată ducem FC ARGEŞ, acolo unde îi este locul şi anume LIGA 1!. Mulţumesc părinţilor mei, familiei, tuturor oamenilor care au ajutat la visul ăsta, antrenori, profesori … fără voi nu era posibil ! Cel mai probabil voi juca în Liga 1 curând! Copilul care juca fotbal în fata blocului printre copaci,a reuşit! Nu renunţaţi niciodată la visele voastre! Forza Viola!” a fost mesajul mijlocaşului Andrei Blejdea postat pe pagina sa de socializare după ce FC Argeş a reuşit promovarea în Liga I.
Nini Popescu: „Puţini au crezut în noi”
Şi colegul său, Nini Popescu, a ţinut să-şi exprime public bucuria după această performanţă: „Sunt mândru ca am reuşit să îmi îndeplinesc unul dintre cele mai mari visuri şi vă mulţumesc vouă, tuturor celor ce mi-aţi fost alături, care aţi avut încredere în mine şi m-ati făcut să duc această strădanie la capăt. Au fost momente grele, au fost 5 finale în care prea puţini au crezut că vom ajunge sa promovăm, singurii care au crezut noi am fost..Mass media îsi punea încrederea în alte echipe care au dezamăgit, dar noi ca să promovam am muncit şi am făcut sacrificii enorme. Succesul este comun.. al nostru, al grupului, al stafului tehnic, al tuturor celor care au crezut în aceasta echipă !! Vă mulţumesc!” a fost mesajul postat pe facebook de mijlocaşul puiteştean.
Badea: „Nimic nu e imposibil!”
Antrenorul Ionuţ Badea a ţinut şi el să-şi exprime gândurile şi trăirile la câteva yile distanţă după ce a readus Piteştiul în Liga I: „Cu o zi înaintea meciului decisiv, le-am pus acest video băieţilor în vestiar. Am considerat că mesajul important este acesta: orice se poate întâmpla, noi trebuie însă să facem tot ce ţine de noi! Ne suntem nouă datori în primul rând să facem tot ce ţine de noi. Nimic nu e imposibil! Nimeni nu e dinainte învins!. Am apelat la memoria lui Dobrin, la mesaje puternice din filme sau discursuri şi la suporterii noştri frumoşi ca să motivăm actuala echipă. Sigur că ne-au ajutat şi celelalte rezultate, dar cel mai mult ne-am ajutat noi pe noi! Jucători, antrenori, conducători, suporteri, toţi cei care au pus umărul la revenirea Piteştiului în prima ligă în ultimul an. N-avem timp prea mult de sărbătoare, este esenţial de-acum să ne şi menţinem unde am ajuns, altfel efortul a fost în zadar”. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Dacă aşa arată copiii, după cec ajung „la echipă” şi sunt prost crescuți …mari , n-ar fi rău să-l mai domoliți pe acest „interlop”…care , precis, vă va dă… în viitor…multe bătăi…de cap !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.