La 19 ani, mort în accident de motocicletă!

2



Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, a pierit ieri în urma unui accident ru­tier. Acesta circula cu motocicleta pe DN 7 iar la limita comunei Drăganu cu Cotmea­na a a­juns pe con­trasens. După ce a căzut, motociclistul a fost proiectat sub un Mercedes, unde a rămas incarcerat.


Accidentul a avut loc ieri după-amiază, pe DN 7, la ieşirea din comuna Drăganu şi intrarea în Cotmeana. Răzvan Valentin M., de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea conducea o motocicletă Harley Davidson către Vâlcea. Într-o curbă uşoară, tânărul a pierdut controlul vehiculului şi a ajuns pe contrasens. A lovit un Mercedes condus regulamentar din sensul opus de către Iulia T., de 40 de ani, din Sibiu. În urma impactului motocicleta a fost proiectată înapoi pe sensul său de mers, iar tânărul a fost aruncat sub maşina de teren unde a rămas blocat. „Detașamentul de Pompieri Pitești a fost solicitat să intervină la un accident rutier survenit pe raza comunei Drăganu. S-a acționat cu ajutorul dispozitivelor din dotarea autospecialei și a fost extrasă victima predând-o, ulterior, echipajului Serviciului de Ambulanță Argeș sosit la fața locului”, declara plutonier adjutant șef Bogdan Picurici de la ISU Argeş.
Nu a adaptat viteza în curbă
Din nefericire tânărul se afla în stop cardio respirator, când a fost preluat de cadrele medicale. Au fost demarate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire acestea nu au avut succes, fiind declarat decesul. Şoferiţa a suferit un atac de panică, la rândul ei având nevoie de îngrijiri medicale. Pe durata cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, traficul a fost blocat. S-a stabilit că tânărul motociclist nu a adaptat viteza în curbă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsie. Pe durata cercetărilor traficul a fost blocat în zonă, ulterior fiind deblocat parţial, până când s-au încheiat cu totul.
Tânărul pierit în accident era student la Universitatea Bucureşti la Facultatea de Matematică Informatică. El avea permis de conducere din anul 2019, pentru categoriile AM, A1, A2, B şi B1. M.Sandu