Ionuț Badea: ”Am avut ocazii, dar nu le-am fructificat”

1
0



La finalul partidei de vineri seară, cu Universitatea Craiova, pierdută de FC Argeș cu 1-2, Ionuţ Badea, tehnicianul echipei FC Argeș, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de elevii săi.


Antrenorul piteștenilor regretă că jucătorii săi nu au putut fructifica ocaziile pe care și le-au creat: ”Ne-au surprins pe zonele laterale, ei au venit cu centrări. Suferim, ne uităm doar după minge la aceste centrări, nu după adversari. Dar lăsând cele două situaţii, am jucat bine, chiar dacă am pierdut. Am jucat cu nerv, am avut ocazii pe care nu le-am fructificat. Au fost momente mult mai bune faţă de celelalte meciuri. Ar trebui să însemne ceva pentru noi, ca grup, şi să construim pe asta. Golurile vin mereu ca o consecinţă a ceea ce faci. Fie că le dai, fie că le primeşti. Un meci pierdut azi, dar poate că meritam un egal”, a spus Badea, la flash-interviul de după meci.
”Tinerii schimbați se pot simți umiliță”
Badea a vorbit și despre făcut o înlocuirea din minutul doi, când Cozma i-a lăsat locul lui Blejdea. ”Sunt un psiholog destul de bun, vorbesc cu jucătorii mei, cu cei pe care-i schimb repede, pe cei tineri. Noi suntem în formare, avem doar o poziție acoperită U21 și de asta sunt nevoit să fac aceste schimbări. Sunt partizanul tinerilor, m-a bucurat regula U21 cu un singur jucător. A doua regulă nu mi se pare însă oportună. O respect însă. Din păcate, jucătorii se pot simți umiliți. Așa o să facem în continuare, respect regula. Dacă o să găsim un jucător U21 bun, care să ne ajute în teren, n-o să mai facem asta. Acum n-avem nimic în Academie care să vină din spate. Important e să mai aducem jucători. Până acum, ni s-au propus doar jucători liberi, slabi, chiar mai slabi decât ce avem. Eu am răbdare în continuare”, a explicat principalul grupării din Trivale. M.D.


1 COMENTARIU

  1. Vine el si meciul in care veti fi nevoiti sa jucati in 10 poate chiar 9 jucatori de camp datorita acestor inlocuiri premature/ penibile a tinerilor. Macar daca cei intrati pe teren in locul lor ar fi determinanti in joc prin valoarea adaugata …pana acum nu s-au dovedit inlocuiri utile.
    Cand sa mai creasca in valoare acesti tineri daca nu sunt lasati sa joace, cand mai prind ei incredere ??? Cat despre psihologia d-lui Badea…ar fi necesar ami mult studiu individual pentru ca nu ne-a dovedit contrariul Mai are si tupeul sa spuna ca este partizanul tinerilor…al caror tineri ? ai celor schimbati in primele 3 minute de joc ? Chiar ne ia de prosti pe toti cei care iubim aceasta echipa si nu de acum, ci de peste 40 de ani ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.