Comedie de excepţie la Piteşti

0

Claudiu Bleonţ în „Diagnostic rezervat“



Piteştenii îi pot vedea în comedia „Diagnostic rezervat“ pe actorii Anca Sigartău, Claudiu Bleonţ şi Cătălina Grama (Jojo), Claudiu Maier, Damian Victor Oancea, 1-Q Sapro şi Teodor Sofian.


O comedie poliţistă, cu un accident de bicicletă, un jaf armat şi o valiză cu trei milioane de lire sterline pe care toată lumea o caută. Acestea sunt ingredientele principale ale piesei de teatru „Diagnostic rezervat“, o comedie extraordinară adaptată după textul autorului francez Philippe Martini.
O piesă tumultoasă
Piesa beneficiază de o distribuţie de excepţie, unde două ore veţi râde în hohote. Este un carusel al schimbărilor de situaţie şi al evenimentelor neprevăzute. Regia spectacolului este semnată de Anca Sigartău. O piesă tumultoasă, cu dese schimbări de situaţii, care porneşte de la un accident de bicicletă, după un jaf aproape ca la carte, însă valiza cu cele trei milioane de lire a dispărut. După mai multe cercetări, totul este dat în vileag de un inspirat detectiv. O comedie de zile mari, cu actori de mare talent, care se simt excelent împreună pe scenă. Spectacolul se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Piteşti, miercuri, 4 martie, la ora 19.00. Preţul biletelor este de 75 lei şi 65 lei. A.Roşu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.