Măciucă şi Axinte şi-au prelungit contractele cu BCM U Piteşti

0
0



Echipa de baschet masculin a Piteştiului începe să îşi contureze lotul pentru sezonul viitor. BCM U FC Argeş Piteşti, ocupanta locului 3 în Liga Naţională de Baschet Masculin, a reuşit prelungirea contractelor cu doi dintre jucătorii care au evoluat în precedenta ediţie de campionat.


Este vorba de Mihai Măciucă şi Dragoş Axinte, doi dintre jucătorii tineri ai echipei care au confirmat aşteptările. Cei doi şi-au prelungit înţelegerile pe încă un sezon.

”M-am simţit bvine aici”
Mihai Măciucă este bucuros că a rămas la Piteşti: “Cei trei ani petrecuți la Pitești mi-au arătat cu adevărat ce înseamnă o adevărată familie. M-am simțit bine aici, de fiecare dată am avut parte de ajutor și consider că am făcut alegerea cea mai bună. Mă bucur că am reușit să câștig alături de băieți prima medalie din cariera de profesionist și sper ca sezonul ce urmează să ne ofere o satisfacție și mai mare. Pentru mine, rezultatele echipei sunt pe primul plan. Apoi mă uit în spate, la punctele și realizările pe care le-am avut eu. Ultimul sezon a demonstrat tuturor că echipa și colectivul au câștigat. Îmi doresc din tot sufletul ca fanii să ne fie alături de la primul meci al campionatului ce va începe în toamnă, iar la final, în 2022, să ne bucurăm de un nou rezultat notabil. Go BCM U!”.

”Îi urăm mult succes!”
„Dragoș Axinte este jucătorul ce se află sub contract cu echipa noastră. El a avut parte de un prim sezon la nivel profesionist, în care a dat dovadă de mult curaj și ambiție. În această vară, el va evolua pentru reprezentativa U20 a României. Până la meciurile naționalei, îi urăm lui Dragoș mult succes la examenul de bacalaureat! Aici e Pitești!” a precizat gruparea piteşteană pe pagina de facebook a echipei. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.