Meci de totul sau nimic!

0

  • Preliminarii CM: România – Armenia, astăzi, ora 21.45, în direct la PRO TV



România – Armenia, va avea loc diseară, de la ora 21:45, partida urmând a conta pentru etapa a VIII-a Grupa J din cadrul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2022. Duelul de pe „Ghencea” va fi arbitrat de italianul Daniele Orsato.


„Tricolorii” vin după eșecul la limită suferit vineri la Hamburg cu Germania, scor 2-1. De partea cealaltă, după ce a plecat ca din tun în aceste preliminarii, armenii sunt în pierdere de turație, fiind fără victorie în ultimele patru meciuri din grupă. Vineri, Armenia a terminat nedecis, scor 1-1, în Islanda, victoria cu 3-2 chiar contra României fiind ultima bifată în această grupă. În urma rezultatelor înregistrate până în prezent în aceste preliminarii, Germania este lider în grupă cu 18 puncte, urmată de Macedonia de Nord și Armenia, ambele cu 12 puncte, România fiind pe locul 4 cu 10 puncte.
Aflați în luptă directă cu Macedonia de Nord și Armenia, „tricolorii” sunt avantajați de program pe finalul acestor preliminarii. Armenia (locul 3-12 puncte) are de departe cel mai greu program urmând a întâlni România în deplasare, Macedonia de Nord și Germania acasă, în timp ce Macedonia de Nord (locul 2- 12 puncte) joacă cu Germania și Armenia afară și Islanda pe teren propriu. „Tricolorii” (locul 4- 10 puncte), întâlnesc Armenia și Islanda acasă și Liechtenstein în deplasare.
Iar în cazul în care câștigă cele trei partide din grupă, „tricolorii” sunt siguri de locul secund, indiferent de rezultatele pe care le vor bifa Macedonia de Nord și Armenia.
„Le-am spus jucătorilor că urmează trei finale în care depindem doar de noi. Urmează trei partide, trei finale şi, indiferent de locul pe care suntem acum, dacă le câştigăm terminăm pe locul doi. Şi în mod logic, Germania să câştige partidele ei”, a prefațat Mirel Rădoi ultimele trei partide din grupă.

Este de așteptat ca în duelul de luni de pe „Ghencea”, selecționerul să opereze o serie de modificări în „11” de start, din primul minut urmând a fi prezenți Moruțan, Cicâldău sau Keșeru, care au fost doar în excursie la Hamburg. Ieșit accidentat de pe teren, fundașul central al campioanei Andrei Burcă are șanse minime de a fi recuperat până la ora jocului.

Rădoi a și declarat însă că ia în calcul o eventual absență a lui Burcă, afirmând însă că are soluții pentru a-l înlocui pe acesta. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.