Adversar cu jucători cu calitate

0
0

Deși Andrea Compagno nu mai face parte din lotul oltenilor, vârful italian fiind transferat la FCSB, antrenorul Constantin Schumacher este convins că FC U Craiova are jucători care pot suplini absența acestuia: ”În meciul din tur, am început de la 0-1, ne place să fim echipa care trebuie tot timpul să revină. Chiar dacă Compagno nu mai este la ei, au jucători buni, cu calitate, care pot face diferența. Au experiență și pot aduce plusuri echipei. Mă refer la Bauza, Van Durmen, Bahasa”.

Vrea concentrare tot meciul

Antrenorul Constantin Schumacher le cere elevilor săi să fie concentrați pe toată durata meciului pentru a nu mai fi nevoiți să alerge după egalare: ”Să fie concentrați din secunda 1 până în minutul 96 când se termină meciul. Am luat foarte multe goluri în campionatul ăsta pe niște greșeli. E greu să pregătești un meci și în minutul 2 să se schimbe deja soarta partidei și t să te gândești că trebuie să faci anumite lucruri. Îți pregătești o strategie o săptămână, iar când începe meciul se schimbă situația și trebuie să ai altă abordare a meciului”.

CFR Cluj și Sepsi, adversarii din Cupă

După disputarea ultimelor partide din faza grupelor, Federația Română de Fotbal a anunțat și programul partidelor din sferturile Cupei României Betano. FC Argeș va întâlni pe 5 aprilie 2023, în deplasare, pe CFR Cluj, campioana României, iar CS Mioveni va întâlni tot în deplasare, dar pe Sepsi Sfântu Gheorghe. Jocurile din această fază a competiției se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul câștigătoarei fiecărei grupe.
Programul sferturilor Cupei României:
● Sepsi OSK – CS Mioveni
● CFR Cluj – FC Argeș
● FC Hermannstadt – U Cluj
● UTA – FC U Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.