INGREDIENTE:
4 bucăţi tulpini de praz
300 gr. ciuperci
6 roşii
4 şniţele de curcan
sare, piper
2 linguri ulei de măsline
150 gr. smântână
1 linguriţă cimbru şi rozmarin
150 ml supă de legume
250 gr. mozzarella
frunze busuioc decor
MOD DE
PREPARARE:
Prazul se spală şi se taie fâşii groase. Ciupercile se taie rondele. Roşiile se opăresc câteva secunde în apă fiartă, se scot şi se taie bucăţele. Bucăţile de şniţel se dau cu sare şi piper.
Se încinge uleiul într-o tigaie. Se lasă la călit, la foc mic, prazul şi ciupercile, cca 8 – 10 minute, amestecând.
Se pun într-o tavă de copt bucăţile de şniţel, peste care se toarnă cei 150 ml de supă de legume (instant) şi legumele călite. Smântâna se amestecă cu restul de supă, apoi cu cimbrul şi rozmarinul. Compoziţia se toarnă uniform în tavă. Mozarella se taie feliuţe subţiri şi se aşază deasupra.
Se lasă la cuptor, cca 30 de minute, la 180º C.
Se decorează cu frunzuliţe de busuioc proaspăt.
Cititorii care doresc să posteze comentarii la articolele publicate pe site sunt rugaţi să ţină cont de următoarele lucruri:
* Oricine e binevenit să comenteze pe marginea textelor publicate pe site
* Limbajul folosit trebuie să fie obligatoriu unul civilizat
* Nu sunt admise exprimările triviale, jignirile, înjurăturile etc
* Orice comentariu este moderat şi va apărea pe site în cel mult 12 ore de la postare
* Ne rezervăm dreptul de a şterge, fără nicio explicaţie, comentariile care depăşesc graniţa unui limbaj pe care noi îl considerăm civilizat sau care nu au nicio legătură cu tema abordată în articolul comentat.