Începe cantonamentul!

0
  • Galbn-verzii pleacă astăzi la Poiana Braşov pentru 11 zile de pregătire centralizată
  • Pelici are 5 noutăţi în lot



După ce miercuri au făcut testele COVID, iar joi dimineaţă au primit rezultatele negative şi au efectuat vizita medicală, vineri jucătorii de la CS Mioveni au început antrenamentele. Însă după doar două zile de pregătire pe plan local, astăzi lotul argeşenilor pleacă în cantonament la Poiana Braşov pentru unsprezece zile.


În prima zi de antrenamente de după vacanţă, mai întâi, dimineaţă a avut loc o şedinţă de pregătire fizică la sala de forţă, după care, după-amiaza s-a făcut antrenament la terenul sintetic de la Grupul Şcolar Colibaşi, acolo unde fotbaliştii au început cu o scurtă încălzire, au continuat cu exerciţii de streching, apoi cu o miuţă şi au încheiat cu un joc şcoală. În a doua zi de antrenamente galbe-verzii au dat un test de rezistenţă fizică, pentru ca antrenorii să vadă cum stau cu pregătirea şi cât de mult trebuie să forţeze la acest capitol. În proporţie foarte mare, lotul pe care antrenorul Alexandru Pelici l-a avut la dispoziţie la antrenamentele de la Mioveni va merge şi în cantonamentul de iarnă de la Poiana Braşov.
Ducan, ultimul sosit
CS Mioveni a mai făcut un transfer, la câteva zile de la reunire. După primele două veniri, atacantul Ștefan Blănaru (31 de ani), fost la Turris Oltul, și mijlocașul Marian Șerban (20 de ani), împrumutat de la Universitatea Craiova, Alexandru Pelici a solicitat un portar și l-a primit pe Răzvan Ducan (19 ani). Noul jucător al Mioveniului a evoluat în prima parte a campionatului la Turris Oltul, unde a fost împrumutat de la FCSB. Acolo a prins însă patru meciuri, în rest fiind cel mult rezervă neutilizată. Anterior, Ducan a mai fost împrumutat de FCSB în Liga 2. Stagiunea trecută a fost cedat la Campionii FC Argeș, alături de care a promovat în Liga 1, dar nu a mai fost păstrat în lot și în ulterior. Asta deși a fost folosit foarte des, în 20 de partide.
Lotul CS Mioveni:
⚽ Portari: Iustin Popescu, Răzvan Ducan, Bogdan Preda
⚽ Fundaşi: Dorinel Oancea, Guilherme Garutti, Alexandru Iacob, Ionuţ Burnea, Robert Gherghe, Adrian Mar
⚽ Mijlocaşi: Ionuţ Rădescu, Vereş Szilard, Marius Chindriş, Daniel Toma, Alexandru Işfan, Constantin Şerban, Valentin Coşereanu, Marian Şerban, Valentin Cristea, Antonio Niţă, Tiberiu Coman, Leonard Alexandrescu
⚽ Atacanţi: Sebastian Ivan, Ştefan Blănaru, Bogdan Rusu
Au venit în această iarnă: Ştefan Blănaru (Turris), Marian Şerban (Clinceni), Tiberiu Coman (Rapid), Leonard Alexandrescu (ultima oară Daco-Getica), Răzvan Ducan (Turris)
Au plecat: Valentin Sima (împrumutat la Ştiinţa Miroslava), Andrei Traşcu (împrumutat la Unirea Slobozia), Jose Cosma (reîntors după împrumut la FC Argeş), Fabrizio Constantin (reîntors după împrumut la Unirea Bascov), Ethan Velblum (contract reziliat pe cale amiabilă), Sergiu Negruţ (contract reziliat pe cale amiabilă), Laurenţiu Marinescu (contract reziliat pe cale amiabilă).  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.