Victorie scăpată printre degete!

3

  • FC Argeș – Gaz Metan Mediaș 1-1(1-0) Au marcat: Alexander Maes(min.7) / Ionuț Șerban(min.63 autogol)



FC Argeș a ratat șansa de a ieși din zona minată a clasamentului după ce a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu Gaz Metan Mediaș. Disputa din Trivale care a contat pentru runda cu numărul 17 din Casa Liga 1 a avut două reprize diametral opuse, prima dominată de piteșteni, iar cea de-a doua mai echilibrată, cu un plus de partea ardelenilor.


”Vulturii” au început tare meciul, iar în minutul 3 au avut o ocazie uriașă. Ionuț Șerban a primit o pasă în careu și a șutat puternic, dar mingea a fost respinsă de Yuri Matias de pe linia porții. Cinci minute mai târziu, FC Argeș a deschis scorul prin Alexander Maes care a trimis cu capul în plasă, centrarea perfectă a lui Tofan. Până la pauză, FC Argeș a mai avut două ocazii, prin Mediop și Ionuț Șerban, însă șuturile acestora nu și-au atins ținta. Mediașul a reușit egalarea la jumătatea reprizei secunde, chiar la prima fază periculoasă, după o gafă uriașă a alb-violeților. Ronaldo Deaconu a centrat în careu, portarul Greab a ieșit greșit dintre buturi, iar Ionuț Șerban a deviat decisiv cu capul, în propria poartă. S-a terminat 1-1, după ce același Greab a avut o paradă salvatoare pe finalul partidei la șutul lui Ondrej Baco. În urma acestei remize, FC Argeș a urcat pe locul 15 al clasamentului, cu cele 15 puncte, acumulate în 17 etape. Piteștenii nu vor avea prea mult timp la dispoziție pentru a digera acest rezultat de egalitate, următorul meci fiind programat sâmbătă, de la ora 14.45, în deplasare, cu UTA Arad.
Caseta tehnică:
FC Argeş: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Muşat – Meza Colli, Şerban – Dumitru, Maes(min.73 Năstăsie), Drăghici – Mediop Ndiaye(min.73 Palic).
Rezerve neutilizate: Micle, Leca, Turda, Şerbănică, Grecu, Honciu, Barbu. Antrenor: Mihăiță Ianovschi.
Gaz Metan: Pleşca – Butean, Baco, Yuri de Sousa, Trif – Santos da Silva, Pambou (min.46 Alceus) – Ciocan (min.12 Ze Manuel), Deaconu(min.90 Idrisa Sambu), Valente (min.73 Chamed)– Niţu(min.46 Costea).
Rezerve neutilizate: Alexandru Buzbuchi, Roberto Romeo, Ionuț Larie, Ovidiu Horșia, Jose Manuel Oliveira. Antrenor: Aurelian Bogdan Pătrașcu.
Cartonașe galbene: Deslandes / Yuri Matias
Arbitru: Horia Mladinovici
Asistent 1: Marius Badea
Asistent 2: Alexandru Filip
Arbitru de rezervă: Sorin Costreie
Observator joc: Constantin Tolea
Observator arbitri: Constantin Ștefan.
Cum s-au marcat golurile:
min.7: 1-0! Tofan centrează în careu iar alexander Maes trimite cu capul în plasă.
min.63: 1-1! Ionuț Șerban deviază cu capul în propia poartă, după o ieșire greșită a portarului Greab. M.D.


3 COMENTARII

  1. Cei ce conduceti Clubul cum puteti renunta cu asa usurinta la jucatorii Pitesteni crescuti la Centrul De Copii si juniori . Sa explice Gentea cum la sunat pe Panait in cantonament dupa meciul cu Clinceni .si la gonit acasa.Vladoiu ,Janovschi,Prepelita cum acceptati asa ceva oameni buni . Banii vin de la Pitesteni nu de la alte Orase. Aveti jucatori cu imprumut Dumitr, Draghici,Grecu pina la vara ce ,politica este asta .

  2. Lau pus pe Vlădoiu ,bun dar acesta nu a avut nici o functie întun club deci experiență 0. Văd că renunțați la juc. crescuti de Club dar ce veți face in Mai daca am retogrdat cine credeți ca mai rămâne la echipă , vă spun eu NIMENI iar primul care pleacă este Vlădoiu. Strategie 0

  3. Primare am vazut la meci pe Toma Doru de la Mioveni ,
    Gata ai adus om de încredere te-ai pricopsit , și cu celălalt delegat Alexe ce faci că tot de încedere este ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.