Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

23 Comentarii:

  1. 1

    Anonim

    Excelent articol!

  2. 2

    Coco

    Cand un ziarist isi piede credibilitatea devine , cel mult, purtator de cuvant! Strict pe cifre, cand de la 5-7.000 de cititori/ editorial ajungi la 600, e clar ca problema este la ziarist.
    Iar cand doar azi folosesti, cand te referi la opozitie, cuvintele: oftica,frustrati,ciraci,defenestrare, e clar ca problema e mult mai mare…Mai tineti minte cand, asta vara , ne spunea ca nu-l cunoaste pe dl. Gentea? Ca noi toti,de altfel! Cu toate ca avea ceva mandate de consilier local, se putea face remarcat…
    Brusc a devenit salvatorul Pitestiului iar cei care nu sunt de acord cu el sunt dusmani de clasa, infierati de ziarist! Cristian Gentea poate fi un bun primar, lasati-ne pe noi sa constatam asta, putem s-o facem. Deocamdata are un singur lucru palpabil, masurabil, a schimbat 5 antrenori la FC Arges in 5 luni!
    Cand vom constata si altele, le vom mentiona!

    1. 2.1

      Oblio

      Domnu’, ca sa le constati trebuie sa fii in Pitesti. Ai venit de la tara?

      1. 2.1.1

        Coco

        Domnu’ , e „in” sau „din”? Pentru ca toti bucurestenii, teleormanenii,turcii, bulgarii,etc, daca vin din sud si vor sa alunga in Valcea, Sibiu,Germania, etc, la un moment dat, sunt IN Pitesti! Acum ai priceput?

    2. 2.2

      CVititor

      Am intuit chiar după alegeri dificultatea in care va fi pus Primarul Pitestiului in fata Consiliului Local mult prea vocal si contestatar chiar la nivel national, pe românește “pus pe rele” Astept sa vad diplomatia si inteligenta politica a d-lui Gentea care va trebui sa dea inca un test de capacitate in acest sens.Si cand spun asta, o fac pentru ca mie chiar imi pasa de soarta orasului meu si pentru asta sunt gata sa accept orice propunere « novatoare »venita din partea dreptei politice la fel cu orice contestare a ideilor paguboase indiferent de la cine vin.
      In alta ordine de idei, observ aceleași comentarii imbecile postate cu regularitate de acest baietas sub pseudonimul Coco care, la fel ca in aria calomniei nu se mai opreste din a injura la infinit atât jurnalistul cat si pe cei care il apreciază pe acesta. Mai nou, am observat ca se pricepe si la fotbal, deh…omu’ e multilateral dezvoltat, are PFA s-a vaccinat anti Covid, da sfaturi privitoare la vaccinare…un « erudit » ,ce mai incoace si in colo. Ii recomand ca diseară, cand ii schimba mamica lui pempersii s-o intrebe daca mai e cazul sa scrie comentarii la ziar sau sa-si vada de bunul mers al PFA-ului, ca nu se știe niciodată… !

      1. 2.2.1

        Coco

        Am tot incercat sa te ignor, fie ca erai anonim sau cand foloseai pseudonimul. Nu o sa-ti spun acum cand sa pui virgule si cand nu, cand sa scrii cu majuscule si cand nu sau ca anumite cuvinte se scriu altfel. Astea nu le mai inveti acum, tin de scoala pe care ai facut-o!
        Nici nu intru in polemici cu tine pentru ca, ti-am mai spus-o, esti un om suferind! E alegerea ta daca iei masuri sau nu!
        Ti-am raspuns acum pentru ca nesimtirea ta a intrecut orice limita a bunului simt si imi permit sa-l citez pe A.Riciu, care spunea ca „unde nu e,nici Dumnezeu nu cere” ( am eu banuiala ca se referea si la cei ca tine)
        Asa ca ,daca erai doar prost, ignorant,tont sau natarau, treceam cu vederea si intelegeam, nesimtirea insa imi provoaca alergie!

        1. 2.2.1.1

          CVititor

          Ar fi chiar culmea sa ma inveti tu pe mine limba romana !!! Cat despre scoala, tu impreuna cu tot neamul tau nu insumati anii de scoala facuti de mine. Vai de voi si de mama voastra de handicapati !!!
          Se vede clar ca nu ti-ai schimbat pempersii…si ca un copil mic si needucat pui mana la fund si apoi bagi in gura, gest dealtfel infantil ,la fel ca si modul tau de gandire si exprimare. Imi este efectiv sila sa mai scriu tot ce imi vine in minte cu privire la o fiinta paricopitata ca tine.
          „Când vezi cirezile de imbecili, devine suportabilă însingurarea”. – citat de P.Tutea care ti se potriveste 100%

          1. 2.2.1.1.1

            Anonim

            Omule, tu chiar nu te prinzi cand cineva face misto de tine? Sincer, te-ai pus cu unul cu mult mai destept dacat tine!
            Iti dau eu un exemplu de azi: corect se scrie PAMPERS, pempers nu exista!
            Zau, te faci de cacao….

  3. 3

    Clevetici

    „Consilierii, dorind să-i facă pe plac unui nobil bogat, au dat o autorizație de construcție care nu era faborabilă orașului, deoarece afecta spațiul public. Când a intervenit populația, consilierii nu au fost defenestrați, au fost pur și simplu duși la eșafod și li s-au tăiat capetele.”

    Dar cate astfel de autorizatii de constructie defavorabile populatiei nu s-au dat in Pitestiul ultimilor 30 de ani!
    Spre aducere aminte:
    Parcarea din spatele restaurantului Argesul era cea mai mare parcare din centru:
    a fost retrocedata in buna masura si pe ea s-au inaltat cladiri precum un tribunal (care si-a castigat terenul printr-o… hotarare judecatoreasca), carciumi etc.
    Bineinteles ca avem o criza a locurilor de parcare in centrul orasului, dar cat din criza asta nu isi are radicinile in retrocedari urmate de autorizatii de constructii in defavoarea populatiei?

    Blocuri noi inghesuite intre blocurile vechi – cunosc cazuri de retrocedari dubioase in urma carora proprietarul a cerut autorizatie de constructie pentru o casa intre blocuri.
    Nu a primit autorizatia.
    Fortat de situatie si-a vandut terenul firmei Conarg sau altui rechin imobiliar care a primit autorizatie de constructie pentru un BLOC intre blocuri!!!

    Cate defenestrari au avut loc pe teme din acestea, care nu tin de ideologia politica de stanga sau de dreapta, ci de lucruri mult mai pamantesti si mai palpabile!?

    Concluzie:
    Sa indrepti „opinia publica” impotriva consilierilor care nu inghit orice proiect de HCL propus de primar, dupa ce primarii si consilierii PSD au facut ce-au vrut din orasul nostru dupa revolutie este, pe de o parte iluzoriu, pe de alta parte ipocrit.

  4. 4

    A. Riciu

    În sprijinul cetățenilor:

    O.U.G. 57/2019 privind Codul administrativ:

    ,,Art. 138 (1) Ședințele consiliului local sunt publice.
    (2) Caracterul public al ședințelor consiliului local este dat de:
    a) accesul celor interesați, în condițiile legii, la procesele – verbale ale ședințelor consiliului local;
    b) accesul celor interesați, în condițiile legii, la proiectele de hotărâri, la hotărârile consiliului local, precum și la instrumentele de prezentare și de motivare a acestora;
    c) posibilitatea cetățenilor cu domiciliul sau reședința în unitatea administrativ – teritorială respectivă de a asista la sedințele consiliului local și/sau de a le urmări pe internet, în condițiile regulamentului de organizare și funcționare a consiliului local.”

    1. 4.1

      Clevetici

      Stiu din experienta altora cat de „publice” sunt sedintele CL Pitesti:

      Am cunoscut un fost lider de sindicat de la Publitrans (nu stiu exact ce sindicat anume reprezenta, dar ideea conteaza).
      A participat si el impreuna cu alti colegi la unele sedinte in care se decidea soarta transportului public pitestean, el si colegii fiind interesati de probleme precum salarii, piese de schimb pentru autobuze si altele.

      In momentele in care consilierii locali dezbateau propuneri de HCL referitoare la aceste subiecte, liderul de sindicat si colegii lui mai vociferau spunandu-si pasurile.

      Dupa cateva astfel de interventii „neregulamentare” unul din consilieri a propus evacuarea publicului din sala pe motiv de galagie, ceilalti consilieri au votat in majoritate si apoi gardianul primariei a venit la ei cu bastonul leganat in mana…

      si s-a terminat partea publica a sedintei.

      P.S.
      Dupa cum vad si in textul de lege de mai sus, libertatea de a participa la sedinte publice e conditionata de regulamentul CL, iar acesta poate fi croit cum vor consilierii pentru astfel de situatii tensionate.

  5. 5

    A. Riciu

    Conform R.O.F. al C.L. Pitești, dacă ordinea de zi a ședinței cuprinde proiecte de hotărâri cu caracter normativ de interes general, cetățenii și reprezentanții asociațiilor legal constituite pot participa la dezbateri, în limita locurilor disponibile în sala de ședințe, neputându-se limita accesul mass-media.
    Anunțul privind ședința publică va fi afișat la avizier, înserat pe site-ul propriu, transmis către mass-media cu cel puțin 3 zile înainte și adus la cunoștinta cetățenilor și a asociațiilor legal constituite care au prezentat sugestii și propuneri în scris, cu valoare de recomandare, referitoare la unul dintre domeniile de interes public care urmează să fie dezbătut în ședință.
    Președintele de ședință oferă invitaților și persoanelor care participă la dezbateri posibilitatea de a se exprima cu privire la problemele aflate pe ordinea de zi.
    Este interzisă proferarea de insulte sau calomnii de către consilierii prezenți la ședință, dialogul dintre consilieri și persoanele aflate în sală, cât și dintre aceste persoane.

  6. 6

    Ghiță

    Ba ești Oblio, ba Anonim, ba altă arătare , dar de fapt rămâi același frustrat cu țugui care a devenit măscăriciul acestui subsol de pagină.. Ți se simte peste tot în comentarii duhoarea de K rici care suferă de grandomanie. Doar VC comentatorul te mai înțelege, dar cine știe cine-o mai fi și ăsta. Oameni ca tine mărunți, singuri, neîmpliniți, cu tulburări comportamentale pozează în vedete și trăiesc într-o lume iluzorie. Dar se poate trata, începe prin a nu mai pune pe tarabă prostiile tale. Trăiește doar tu cu ele.

    1. 6.1

      Anonim

      Nu fă confuzii…după ce că ești prost, te mai numești și Ghiță.

    2. 6.2

      Anonim

      Te-a îmbolnăvit invidia, suinule!

  7. 7

    Anonim

    Mare porc ești tu anonimule cunoscut. Ți se simte și aici duhoarea.

    1. 7.1

      Anonimii

      Domnu’ Ghiță, întrucât am constatat că nu ne putem ridica la nivelul lu’ matale, ne retragem, că (mai) avem (și) treabă. Noi credem că ai mâncat cam mult și poate c-oi fi obosit, de aceea te lăsăm să-ți faci siesta.
      P.S. Ai o fobie cu ,,duhoarea”. Probabil ți-o simți. Schimbă mai des așternutul și/sau folosește ,,odicolon”. ?

  8. 8

    Anonim

    Pentru anonimul de la 2.2.1.1.1 Cred ca ai dreptate cu PAMPERSII . Deh, daca nu am folosit niciodata n-am stiut nici denumirea corecta. Cunoscatorii stiu mai bine. Imi pare rau…

    1. 8.1

      Anonim

      Pentru ca e gratis, inca una: „primarul Pitestiului” se scrie cu litera mica, dintotdeauna. Nu e nevoie sa mai raspunzi,stiu,nici primar n-ai fost!
      PS Coco are dreptate si cu virgulele, si cu altele…Ne spui totusi ce scoli ai facut? Ca nu se vede…

      1. 8.1.1

        I.M. Bold

        …Piteștilor, bre! Se vede că ești tot Coco, după cum nu spațiezi virgulele și nu utilizezi diacriticele. Se poa’?

        1. 8.1.1.1

          Anonim

          …Pitestiului, tot dintotdeauna!

          1. 8.1.1.1.1

            A. Riciu

            Formele inițiale corecte, academice, sunt Piteștii, Piteștilor, Bucureștii, Bucureștilor, etc. (atunci când denumirile provin din nume de persoane sau ocupații) dar, cu timpul, s-au ,,singularizat” fiind mai uzitate în prezent în această formă. Așa că, vorba rabinului, aveți amândoi dreptate.

  9. 9

    Ionescu

    Vai, mafia imobiliara este blocata in CL. Proietele „marete” ale urbei noastre nu mai sunt aprobate cat ai zice peste. Nu mai „danseaza” cum vor ei, ca pe vremea lui Ionica, marele primar (citeste primat). Cladirile dintre blocuri si din parculete, sunt blocate si iata ca deja a dat in clocot ziaristul rosu.
    Pana acum unde ai fost domnule Smeoreanu? In toti acesti ani in care CL cu majoritate PSD, si-a facut de cap, incat Pitestiul nostru a ajuns de rasul Romaniei? Ai fost Speoreanu?

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
quixproc.com deneme bonusu veren siteler
rinabet giriş
venüsbet
hilarionbet
rinabet
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
gebze escort kurtköy escort maltepe escort
rokettube
betticket
deneme bonusu veren siteler
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler
casibom
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
beylikduzu escort
Deneme bonusu veren siteler
Z-Library single login
deneme bonusu veren siteler
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .