Bătaie între romi la Podul Viilor!

3
0



Bătaie sângeroasă într-una dintre benzinăriile de lângă Podul Viilor. Două grupuri formate din câte patru persoane s-au încăierat ieri după-amiază. Unul dintre indivizi susţine că a fost tăiat cu sabia. Altul, care a ajuns la spital, a fost lovit cu un lemn în cap. Prezenţi la scenele de coşmar au fost şi mai mulţi copii, între ei, un bebeluş de 2 luni.


Un scandal de proporţii a avut loc ieri, între 8 persoane de etnie romă, în benzinăria Petrom de lângă Podul Viilor. Combatanţii au venit cu două maşini, un Renault şi un Ford și s-au întâlnit întâmplător. Dintr-una au coborât trei bărbaţi și o femeie, din cealaltă doi bărbaţi şi două femei. De cum s-au văzut indivizii au început să se înjure şi să se ameninţe. S-au luat la bătaie, formând două tabere, sub privirile îngrozite ale trecătorilor dar şi a mai multor copii ai celor implicați în scandal. Printre minori se numărau şi un bebeluş de 2 luni şi un copil de 3 ani.

Susține că a fost atacat cu sabia

După ciocnirea violentă,  cei agresaţi au reuşit să fugă de la faţa locului, iar Alin Marian D., de 28 de ani, din comuna Mălureni, a sunat la 112 şi a cerut ajutor oamenilor legii,. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 1 şi mascaţii. Oamenii legii le-au cerut celor care au sunat să să întoarcă la locul faptei, fiind făcută o scurtă reconstituire. Unul dintre agresori le-a spus oamenilor legii că a fost atacat cu o sabie de Alin Marian D şi a arătat o rană la picior. Oamenii legii nu au găsit însă, nicio armă albă. Mai mult, bărbatul nu avea pantalonii tăiaţi, nici pete de sânge, iar plaga nu părea proaspătă.

La rândul său, Alin Marian D. a susţinut că a fost lovit cu o coadă de unealtă în cap, suferind un traumatism cranio cerebral, lemnul fiind găsit de anchetatori. Se pare că motivul încăierării este un conflict mai vechi pe care cei implicaţi l-au avut în timp ce se aflau în străinătate. Şi atunci, ca şi acum, cel atacat a fost tot tânărul de 28 de ani. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijirile necesare.

Atât agresorii cât şi victimele sunt romi din satul Păuleasca, comuna Mălureni. Ancheta continuă pentru a se stabilit toate detaliile evenimentului. M.Sandu Foto Info Trafic Piteşti


3 COMENTARII

  1. E nevoie sa evoluam. Nu ma refer la tiganii care s-au batut, ei vor ramane primitivi toata istoria lor, aia care va mai fi si cat va mai fi, pentru ca in cultura lor nu exista decat furt, minciuna, cerseala, violenta (lucruri care li se inoculeaza copiilor lor de cand se nasc). Ma refer la politisti, adica la institutia statului. „Au facut o scurta reconstituire”… Asa am ajuns? Inteleg, iei declaratii, etc… Dar e vorba de benzinaria aia care este extrem de frecventata, pun pariu ca in jur sunt nenumarate camere video (sau ar trebui sa existe). Asa se face dreptate in tara asta? Ar trebui ca niciun spatiu public sa nu mai fie lipsit de camere video si in functie de ceea ce releva ele sa se ia o decizie in 24 de ore, ar fi suficient timp de analiza.

    • Ia sa citim cu atentie partea asta din stire:

      „Oamenii legii le-au cerut celor care au sunat să să întoarcă la locul faptei, fiind făcută o scurtă reconstituire.”

      Va sa zica pana sa vina politia fugisera toti tiganii, dar politistii si-au dat seama despre cine e vorba si deduc ca politia stia si niste numere de telefon din tiganie ca sa ii cheme inapoi la locul faptei…

      Tiganii astia cunosc legile:
      – chiar daca politia i-ar fi prins in flagrant delict, daca nimeni nu depune plangere pentru vatamare corporala, nu ar fi putut fi acuzati decat de „tulburarea ordinii si linistii publice”, fapta pedepsita cu inchisoare sau amenda.

      Au mai fost batai intre clanurile de tigani in centrele oraselor noastre, dar nu am auzit sa fi facut vreunul puscarie. In schimb si-au demonstrat puterea de a nu respecta legile in fata intregii lumi.

  2. Astia se bat intre ei de ani de zile, ma intreb, autoritatile Romane nu sunt in stare sa i potoleasca, cu amenzi nu se poate, cu puscarie probababil pentru ca astia fac ceva pe amenzile primite. in afara de asta ar trebui sa plateasca toate interventiile facute din cauza lor, pentru ca sunt foarte multe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.