Datornic amenințat cu moartea!

0

  • Este cuvântul unuia împotriva celuilalt



Un om de afaceri din Bascov are o dispută cu un bărbat din localitate care a căpătat dimensiuni neobişnuite. S-a ajuns la ameninţări cu moartea pentru o datorie pe care agresorul pretinde că ar avea-o antreprenorul la el. Seria atacurilor a inclus şi distrugerea parbrizului unei limuzine. Ca să scape, afaceristul a cerut ajutorul oamenilor legii. Poliţiştii Secţiei Rurale Bascov l-au reţinut pe agresorul în vârstă de 31 de ani, care insistă asupra datoriei deşi nu o poate demonstra cu documente.


Luni, Alerxandru A., de 31 de ani, din comuna Bascov a ajuns în arest. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au emis pe numele său o ordonanţă pentru 24 de ore, sub acuzaţia de ameninţare. „Din cercetări s-a stabilit că, începând cu data de 14 noiembrie a.c., cu scopul de a determina un bărbat din aceeași localitate de a-i înapoia o sumă de bani, pe care ar fi pretins că i-o datorează, cel în cauză l-ar fi amenințat, în repetate rânduri și în diverse împrejurări, cu acte de violență și i-ar fi distrus parbrizul autoturismului, în timp ce se afla parcat”, a precizat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.

I-a distrus BMW-ul

Din anchetă a reieşit că cel ameninţat este patronul unei firme de transporturi. Alexandru A. susţine că l-ar fi ajutat pe afacerist cu o maşină, numai că acesta din urmă a „uitat” să i-o plătească. Cel ameninţat neagă că ar avea vreo datorie la agresor. Deşi nu deţine niciun document din care să reiasă că a avut loc tranzacţia, Alexandru A. susţine cu tărie că nu minte şi că omul de faceri îi datorează bani.

Dacă el nu are vreo dovadă a datoriei, partea vătămată a avut însă, dovada ameninţărilor, prezentând oamenilor legii înregistrări şi mesaje. Mai mult de atât, se văd şi distrugerile la maşina afaceristului un BMW. Ieri, bărbatul reţinut a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul a dispus măsura controlului judiciar.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.