Robert are nevoie de ajutorul nostru!

0

  • Pentru o operație de 6.000 de euro



Are 20 de ani și de când s-a născut să luptă pentru viață! Cu ajutorul terapiei a făcut progrese, dar mai are mult până când va reuși să învingă boala cruntă pe care o are din naștere. Robert Stanciu, din Mihăești, are nevoie de ajutorul nostru, al oamenilor cu suflet. Părinții au ajuns la capătul puterilor iar resursele lor financiare s-au epuizat. Au nevoie de peste 6.000 de euro ca să-și împlinească visul de a-și vedea fiul stând în picioare.


Robert Stanciu s-a născut pe 2 martie 2002, fiind diagnosticat cu o boală cruntă: tetrapareză spastică. Din acest motiv, Robert nu a putut avea niciodată o viață normală, fiind total dependent de cei din jurul său. De când avea doar 8 luni, Robert face terapie. La început era dus zilnic la recuperare, la Pitești, cu timpul însă, ședințele au fost reduse la 2 pe săptămână. În prezent, Robert este dus marțea și joia la recuperare. Părinții sunt încrezători și spun că ședințele au avut rezultate. În tot acest timp Petruța Stanciu, mama băiatului, nu a încetat să spre că fiul său va putea duce o altă viață.

Orice donație va conta!

Recent a contactat o clinică din Barcelona, în Spania. Medicii au consultat documentele medicale ale tânărului și au venit cu vești bune pentru familie. Robert poate fi operat. Pe data de 22 martie, Robert Stanciu este programat la o intervenție numită miotenofasciotomie. Aceasta i-ar putea îmbunătăți mobilitatea brațelor, mâinilor și picioarelor. De asemenea operația l-ar putea ajuta să mestece mâncarea, să înghită sau să vorbească. Pentru familia lui Robert această intervenție este o minune la care nu mai sperau.

Din nefericire, costurile sunt destul de ridicate pentru posibilitățile lor financiare. Intervenția ar costa în în jur de 6.000 de euro la care se adaugă transportul, cazarea pentru însoțitor. Cei care doresc să-l sprijine pe Robert să ducă o viață mai bună, o pot face donând orice sumă, cât de mică, în contul mamei. Haideți să-l ajutăm! Donațiile pot fi făcute în contul RO24 BRDE 030S V004 1066 0300 pe numele Stanciu Petruța. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.