Ruladă de pui cu șuncă și mazăre

0
0



Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 120 min
• Timp de gătire: 60 min
• Gata în: 3 ore, 0 min
Ingrediente:
• piper
• sare
• 2 ouă
• 200 gr. legume congelate (mazăre, morcovi, porumb)
• 150 gr. şuncă
• 30 gr. unt
• 1 cană de lapte
• 6 felii pâine
• 1 piept de pui
• condimente de bază pentru supă
Mod de preparare:
Taie pieptul de pui de pe oase şi feliază-l. Înmoaie feliile de pâine în lapte şi stoarce-le bine. Topeşte unul şi adaugă-l peste pâinea înmu¬iată în lapte, împreună cu şunca tăiată cubuleţe, legume, sare şi piper după gust şi o linguriţă de condimente pentru supă. Adaugă două ouă bătute spumă şi ames¬tecă bine.
Întinde feliile de piept de pui pe un tocător de lemn şi bate-le uşor cu ciocănelul pentru şniţele. Presară cu sare şi piper. Pune amestecul de mai sus pe feliile de carne, rulează-le, leagă-le cu sfoară, aşază-le într-o tavă de teflon şi stropeşte-le cu unt topit.
Pune tava în cuptor la foc iute câteva minute, să le prăjeşti, apoi redu flacăra şi coace-le până când carnea se înmoaie. Stropeşte rulada cu zeama din tavă în timp ce se coace.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.