Pistolarul şi-a aruncat arma şi a fugit!

0



Un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a vrut să îşi sperie fosta iubită şi pe partenerul acesteia şi i-a ameninţat cu un pistol. Imediat după comiterea faptei, acesta şi-a dat seama că va fi dat pe mâna poliţiştilor şi crezând că nu va putea fi acuzat fără armă, a aruncat-o. Nu a fost aşa! Oamenii legii au găsit pistolul şi muniţia aferentă şi au dispus trimiterea lui în judecată pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată, asta după ce s-a stabilit că a introdus arma ilegal în ţară!


Din cercetările oamenilor legii a reieşit că în Ajunul Crăciunului, anul trecut, Cosmin Ionuţ P., de 26 de ani, din Piteşti, s-a întâlnit cu fosta lui iubită, o tânără în vârstă de 21 de ani. Nu era singură ci cu noul ei partener, un tânăr tot de 21 de ani.

Cosmin s-a luat la ceartă cu fata şi la un moment dat, iubitul acesteia a intervenit ca să calmeze spiritele. Iritat, Cosmin Ionuţ P. a scos un pistol şi i-a ameninţat pe cei doi cu moartea.
Incidentul a fost reclamat la 112, iar cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Oamenii legii l-au luat la întrebări pe „pistolar” dar acesta a suţinut, cu tărie, că nu deţine o armă deşi, împotriva lui existau martori care spuneau că l-au văzut cu pistolul în mână.

Cercetările au fost extinse şi s-a stabilit că după comiterea faptei, suspectul a aruncat arma într-un gard viu. Pistolul a fost recuperat de anchetatori şi s-a constatat că era un pistol neletal dar care era supus autorizării. Tânărul îl adusese din Italia unde a fost plecat o vreme. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Cercetările s-au finalizat iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.