Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8265-Marţi, 17 mai 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

7 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  de acord, pentru orice om cu gandire sanatoasa e clar ca occidentul vrea slabirea rusiei, occidentul nu face nimic pentru pace, se intrece in a trimite arme inconstientului papusar selenski.

  Reply
  1. 1.1

   Zelenski

   Stai dr….ului în banca ta și nu mai comenta, prostănacule! Dacă nici să scrii corect numele președintelui Ucrainei nu poți…Despre idioțeniile scrise, mai bine tac!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Hai să începem „deja” să protestăm, căci jurnalistul se pregătește pentru a pleca într-o călătorie în afara țării, afirmând: „Comunismul mi-a oferit posibilitatea ca în mii de nopți albe să citesc mii de cărți, în vreme ce capitalismul și democrația m-au ajutat să străbat pământul în lung și în lat”.
  Lucra foarte eficient în zilele negre de după nopțile albe ale comunismului, iar mijloacele materiale pentru extensivele călătorii i-au venit în capitalismul și democrația atât de hulite de domnia sa?

  Reply
 3. 3

  Boni

  Băi, aceștia, chestiunea e ffff gravidă, voi sunteți orbi? Sau surzi?
  Editorialistul are dreptate, o să scheunați ca niște căței atunci când situația va fi scăpată de sub control și ,,democrația” vă va lovi în cap, la propriu. Dacă o să mai aveți cap!
  Acum se vede ticăloșia Occidentului care în niciun caz nu dorește încetarea războiului ci doar escaladarea conflictului și dezvoltarea industriei de armament, producătoare, alături de pharma, de profit masiv, dumnezeul capitalismului globalist.
  Iar Românica lui (mă)ciucă și a lui cio(c)lacu, apevistul îngust la minte și arivistul de ,,serviciu(ii)”, cică va livra armament actorașului cabotin care, străin fiind de nația din care se revendică, se vede din avion că este o marionetă și nu ține la țara lui. Cap aveți, minte ce vă mai trebuie! Am o scârbă infinită față de promotorii războiului și o milă sfâșietoare fața de victimile nevinovate ale acestei invazii pornite dintr-o minte nebună, instigată însă de niște farisei ai unei păci tendențioase și cointeresate.

  Reply
  1. 3.1

   anonim

   băi, aceștia
   victimile
   păci tendențioase și cointeresate

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Papagalii nu mai comenteaza, simt ca s-a apropiat funia de par! Sa vezi ce suturi vor lua pentru sustinerea democratiei corupte pana in maduva oaselor.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Papagalii, mucles, nu mai au argumente, situatia e nasoala rau!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă