20 de goluri în 8 meciuri

0
0
  • Liga 2 – Retrospectiva etapei a 7-a

În weekend s-au jucat meciurile etapei cu numărul 7 din Liga 2 Casa Pariurilor, la finalul cărora Oțelul Galați a trecut pe primul loc al clasamentului, după victoria cu FC Brașov, scor 2-1.
Mario Mitoi a deschis scorul pentru gălățeni în minutul 34 al meciului, iar în minutul 54 George Cîrjan a dus scorul la 2-0. Fotbaliștii pregătiți de Dorinel Munteanu au trăit cu emoții finalul de meci după ce jucătorul brașoveanului Rareș Lazăr din minutul 89, dar tabela a rămas blocată la 2-1 și după fluierul final, iar Oțelul Galați este lider solitar la finalul acestei etape. De asemenea, gălățenii rămân singura formație cu cifra 0 în dreptul înfrângerilor în acest sezon.
Înntr-un alt meci Gloria Buzău a primit vizita lui Dinamo. Dinamo a început mai bine meciul de la Buzău și a deschis scorul prin Deniz Giafer în minutul 2 al partidei. Acesta a trimis în poartă centrarea venită din cornerul executat de Ahmed Bani. Golul egalizator a venit până la urmă în minutul 24 după ce mingea recuperată în apropiere de mijlocul terenului a ajuns în careu la Ariel Lopez, acesta marcând cu un șut puternic la colțul scurt. Urcat surprinzător în atac, fundașul central al celor de la Gloria Buzău, Daniel Vîrtej, a oferit o centrare de gol pentru Pablo Gaitan și buzoienii treceau pentru prima dată în avantaj pe tabelă. Acesta a fost și scorul final al partidei, iar în urma acestui rezultat Gloria Buzău urcă până pe locul 7, la egalitate de puncte, 13, cu AFK Csikszereda. De cealaltă parte, Dinamo încheie etapa pe locul 16 în clasament, cu doar 6 puncte acumulate.
În alte două partide disputate duminică, a fost egalitate, la zeo, Unirea Slobozia – Poli Iași și Ripensia Csikszereda. În schimb sâmbătă, Viitorul Pandurii a ajuns la patra victorie și a urcat în prima jumătate a clasamentului, după succesul cu Progresul Spartac. Apoi, Unirea Dej a ratat șansa de a urca pe locul 1, obținând doar o rmeiză, 2-2 cu Poli Timișoara, echipă care până acum marcase doar un gol. Surpsinzător Chiajna a cedat acasă în fala lui Comunal Șelimbăr care a urcat pe podium. Metaloglobus a suferit un nou eșec, al șaselea, rămânând lantern roșie, cu doar un punct. Cel mai spectaculos meci a fost între Minaur Baia Mare și Dumbrăviță. Oaspeții s-au impus cu 4-3, după ce la pauză au avut 4-1. Urmează o săptămână de pauză în eșalonul secund, pauză datorată acțiunilor loturilor naționale ale României. Următoarea etapă este programată pentru începutul lunii octombrie.
Rezultatele etapei a 7-a
# Viitorul Pandurii – Progresul Spartac 1-0
Unirea Dej – Politehnica Timișoara 2-2
Concordia Chiajna – CSC 1599 Șelimbăr 0-1
Minaur Baia Mare – CSC Dumbrăvița 3-4
Metaloglobus București – CSM Slatina 0-1
Oțelul Galați – Fotbal Club Brașov 2-1
Gloria Buzău – Dinamo 2-1
Unirea Slobozia – Politehnica Iași 0-0
Ripensia Timișoara – AFK Csikszereda 0-0
Clasament
Oțelul Galați 15p.
Unirea Slobozia 14p.
CSC 1599 Șelimbăr 14p.
Politehnica Iași 14p.
Unirea Dej 14p.
AFK Csikszereda 13p.
Gloria Buzău 13p.
CSA Steaua* 13p.
Viitorul Pandurii 12p.
CSM Slatina 11p.
Progresul Spartac 10p.
Fotbal Club Brașov 8p.
Minaur Baia Mare 8p.
Concordia Chiajna 7p.
CSC Dumbrăvița 7p.
Dinamo 6p.
Ripensia Timișoara 5p.
Politehnica Timișoara 5p.
Unirea Constanța* 3p.
Metaloglobus București 1p.
*1 meci mai puțin disputat ■

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.