Jandarmii au prins 5 tineri cu droguri

0

În acest weekend cinci tineri au fost prinşi de jandarmii argeşeni având droguri asupra lor, patru dintre ei în Piteşti şi unul în Curtea de Argeş. Toţi cei cinci au fost daţi pe mâna poliţiştilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti care vor continua cercetările.  
Cinci tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, din Pitești și Curtea de Argeș au fost depistați de către jandarmii argeșeni având asupra lor fragmente vegetale uscate, susceptibile a avea efect psihoactiv, interzise de legislația în vigoare, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş. Primii patru au fost prinşi la Piteşti.

Se aflau noaptea, în Parcul Trivale. Jandarmii care patrulau au observat că tinerii erau într-un loc mai retras. Cel de-al cincilea tânăr a fost prins la Curtea de Argeş. Se afla pe o bancă în apropierea Casei de Cultură.

„Pe numele celor cinci tineri, jandarmii au întocmit actele necesare începerii cercetărilor, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.” au transmis reprezentanţii IJJ Argeş. Tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au aplicat un număr de 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.600 lei, pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991 Rep., pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, dar și pentru încălcări ale prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, fiind confiscată cantitatea de 2,8 mc lemn foc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.