Coman, la Vedița Colonești

0
0

Vedița Colonești echipa din localitatea vecină cu județul Argeș, face tot ce poate pentru a se salva de la retrogradare din Liga 3.
Misiunea este însă grea fiind pe ultimul loc în Seria 6 cu doar 6 puncte, la 9 distanță de următorul loc. Totuși la Colonești se încearcă salvarea, motiv pentru care s-au mai legitimat trei jucători. Unul dintre ei a fost până acum în lotul Mioveniului, în SuperLiga României, în timp ce ceilalți doi au evoluat pentru echipe importante din Liga 3, clasate pe primele poziții în seriile lor.
În urma hotărârii luate după ultimul meci oficial din acest an, în care a renunțat la aproape tot lotul, cu excepția a șase jucători, Vedița Colonești a mai legitimat acești trei fotbaliști chiar înainte de finalul anului.
Potrivit Arena Olteană, Vedița Colonești l-a legitimat, în primul rând, pe atacantul Tiberiu Mihai Coman care în prima parte a sezonului a fost sub contract cu CS Mioveni, dar pentru care nu a reușit să bifeze minute în acest campionat de primă ligă. El a ajuns la Mioveni în urmă cu un an, după experiența de la Campionii FC Argeș, echipă unde se transferase chiar de la Mioveni. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.