A fost omul meciului

0
0

Două meciuri, două goluri pentru belgianul Amine Benchaib, care a fost adus la CS Mioveni în această iarnă, chiar de Nicolae Dică. Mijlocașul ofensiv al argeșenilor a realizat la Arad o dublă, după un nou meci bun făcut și a fost ales omul meciului. Benchaib a deschis scorul după o fază personală și apoi a marcat și din penalty, dovedind o siguranță de sine remarcabilă.
Noul antrenor al echipei spunea după primul meci al lui Benchaib că jucătorul nu este încă fizic, la capacitate maximă și că din ce în cunoaște el poate mult mai mult. Până acum investiția Mioveniului s-a dovedit a fi profitabilă, mijlocașul făcând două meciuri senzaționale și marcând două goluri, prin care a fost decisiv la Arad.

Încă două debuturi

Toți cei șapte jucători aduși de CS Mioveni în această iarnă au debutat pentru echipa argșeană. Astfel, dacă în prima partidă, victoria cu Petrolul au prins primele minute în tricoul galben-verde de la venirea sau revenirea la Mioveni, portarul Greab, fundașul Sno, mijlocașul Benchaib, atacantul Rusu și mijlocașul Diallo, în deplasarea de la Arad au intrat pe teren, din postura de rezerve și fundașul Dylan Mboumbouni și mijlocașul la închidere Brent Lepistu. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.