Şi-a înjunghiat mama

0

Marţi seara, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că fiul său şi-a înjunghiat mama. Interlocutorul a spus că femeia este rănită la un picior. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că apelul de confirmă. Agresorul a fost reţinut. 
Apelul a fost dat marţi, în jurul orei 21:00. Tatăl în vârstă de 70 de ani, anunţa că soţia lui, o femeie de 74 de ani, este rănită. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Albota, acolo unde a avut loc agresiunea. Oamenii legii s-au deplasat, cât de repede au putut, acasă la cel care suna. Acolo au găsit atât victima cât şi pe fiul acesteia, Constantin P., de 45 de ani, cel care a înjunghiat-o. În timpul conflictului pe care l.a avut cu părinții săi, fiul a vrut să-i înfigă mamei cuțitul în picior, dar a nimerit rotula genunchiului. Astfel rana nu a fost foarte gravă. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijirile de care avea nevoie. Medicii au stabilit că nu i-a fost pusă viaţa în pericol.
„De asemenea, a fost parcursă procedura privind evaluarea situației de risc, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă cea în cauză s-a opus emiterii acestuia. În continuare, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. După administrarea probatoriului, bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 08 februarie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Ieri a acesta a fost eliberat sub măsura controlului judiciar. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.