Vinete pane

0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 5 min
• Timp de gătire: 10 min
• Gata în: 15 min
Ingrediente:
• 2 vinete
• usturoi pudră
• pesmet
• sare, piper și alte mirodenii (la alegere, după gust)
Mod de preparare:
Începe prin a spăla vinetele și taie-le rondele (nu foarte groase).
Într-un bol combină pesmetul cu pudra de usturoi (în cantitățile dorite de tine) și cu restul de mirodenii pe care le preferi (ceapă pudră, oregano, busuioc, turmeric, boia, etc).
Dă feliile de vinete prin combinația de mai sus și pune-le, pe rând, într-o tigaie în care ai încins ulei în prealabil.
După ce ai trecut vinetele prin compoziția de mai sus, dacă nu vrei să le prăjești în ulei, le poți pune și la cuptor, într-o tavă, pentru 20 – 30 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.