Fotbalist arestat pentru tâlhărie!

0
4

Un piteștean, care a vrut să vândă un telefon, a fost victima unei tâlhării. Omul a postat anunțul pe un site de specialitate și s-a întâlnit cu clientul. În loc să-și primească banii, vânzătorul a avut parte de o experiență neplăcută. I-a fost pulverizat spray lacrimogen în față și atacatorul a fugit cu aparatul de peste 6.000 lei. Autorul tâlhăriei este un fotbalist argeșean.
Fapta a fost comisă pe data de 17 februarie în Pitești. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a postat pe un site de specialitate un anunț de vânzare a unui telefon Iphone Pro Max. Păgubașul a povestit că a fost contactat de un tânăr care s-a arătat interesat să cumpere aparatul și au stabilit o întâlnire. Cum tranzacția nu putea avea loc în stradă, în văzul trecătorilor, cei doi au convenit să rămână în mașina vânzătorului. Acolo au discutat și au convenit asupra prețului, care a rămas la 6.500 lei. Tânărul a luat aparatul pretextând că vrea să-l studieze și să verifice dacă este în regulă. În timp ce telefonul era la el, a scos un spray lacrimogen, a pulverizat spre piteștean și a fugit cu aparatul. Până să-și revină vânzătorul, tânărul dispăruse. A fost sesizată Poliția iar cazul a fost preluat de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale. Oamenii legii l-au identificat pe autorul tâlhăriei ca fiind David Ștefan V. de 20 de ani, din Pitești. Tânărul este fotbalist. Potrivit site-ului Asociației Județene de Fotbal Argeș, David Ștefan V. este fotbalist legitimat la A F C Juventus Victoria 1992 Bascov. Pe vremea când era junior, a jucat la C S F C Pitești 2008, A C S F C Dănuț Coman, A F C Nicolae Dobrin. În anul 2019, a ajuns la FC Argeș (n.r. ACS Campionii Fotbal Club Argeș) acolo unde a fost legitimat până în septembrie 2021 când s-a transferat la A F C Juventus Victoria 1992 Bascov.

Faptă similară comisă la Vâlcea

Sportivul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tâlhărie calificată. Ieri, David Ștefan V. a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești iar procurorii l-a prezentat Judecătoriei Pitești, cu propunerea arestării preventive. Instanța a admis cererea și a emis un mandat pentru 30 de zile pe numele acestuia. Sportivul nu este recidivist dar mai este cercetat și de polițiștii din cadrul I.P.J. Vâlcea tot pentru tâlhărie calificată, faptă comisă anul acesta după aceeași metodă ca la Pitești. Polițiștii au stabilit că după ce fura telefoanele, fotbalistul se ducea în alt oraș și le amaneta. Anchetatorii au găsit casele de amanet în care au fost lăsat telefoanele, fiind recuperat un aparat, iar în privința celui de-al doilea este doar o chestiune de timp până când va fi ridicat de polițiști.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.