960 de perechi de teniși făcute de Renault!

0

După succesul primei colecții „genR5”, Renault lansează o ediție limitată de 960 de perechi de teniși inspirați de R5 Turbo. 

Colecția poate fi văzută pe nft.renault.com, primul magazin virtual 3D Renault. Showroom-ul online se mândrește cu o experiență audio-vizuală cu totul nouă. După ce au ales mai întâi un avatar, vizitatorii pot descoperi ediția de colecție RACING SHOE5 în culorile R5 Turbo.

Colecția vine în șase modele personalizate: cinci inspirate de modelele emblematice R5 Turbo și un al șaselea design dezvoltat alături de comunitatea web3 R3NLT, ca un tribut adus show-car-ului R5 TURBO 3E.

Renault a preluat caracteristicile cheie ale iconicului R5 Turbo în dezvoltarea pantofilor de colecție: înclinația din spate a pantofului reprezintă șasiul mașinii, interiorul a fost inspirat de tapițerie, iar șireturile sunt similare centurilor de siguranță. Ca ultim tribut, fiecare model a fost făcut în 160 de perechi unice, inspirate de cei 160 de cai putere ai lui R5 Turbo.

Renault împinge inovația și mai mult prin integrarea unui cip NFC în pantof. O scanare a acestui cip declanșează recuperarea certificatului de autenticitate sub formă de NFT. Conține actul de identitate al pantofului: compoziție, materiale, proces de fabricație. Aceste date sunt înscrise pe blockchain. Toate cele 960 de perechi de teniși sunt fabricate din piele certificată LWG (Leather Working Group). 

Fiecare pereche unică, numerotată individual, va fi realizată în urma achiziționării versiunii NFT pentru 265 EUR. Membrii comunității R3NLT vor avea acces exclusiv la magazinul online începând din 15 mai. De azi însă, site-ul va fi deschis pentru oricine s-a înscris pentru acces anticipat. În cele din urmă, accesul general al publicului la nft.renault.com se va face începând de mâine.S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.