Nicolo Napoli: ”Important este că am câștigat”

0

FCU Craiova a revenit pe primul loc al play-out-ului, după victoria de duminică, de pe propriul teren, cu FC Argeș. Oltenii au ajuns la 35 de puncte și se pregătesc pentru primul baraj de Conference League, cu FC Voluntari.

La finalul meciului din Bănie, antrenorul Nicolo Napoli a avut cuvinte de laudă la adresa echipei și a transmis că își dorește să o ducă pe FCU Craiova 1948 în cupele europene. ”Am început bine, am făcut 2-0. Am vorbit cu băieții, le-am spus că e un meci foarte dificil.

Așa a fost, dar important este că am câștigat. Pentru mine, nu a fost roșu, dar arbitrul a acordat, iar VAR-ul a intervenit. Încercăm să obținem victorii pentru a ajunge cât mai sus posibil.

Avem două zile la dispoziție să vedem cum se simt jucătorii, iar apoi voi decide cine va juca și cine nu. Popa nu a mai jucat de mult timp, dar a făcut o treabă bună. Chițu s-a descurcat foarte bine, a dat două goluri, putea marca trei, dar a muncit foarte mult pentru echipă”, a spus Nicolo Napoli la finalul partidei. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.