Ultimul meci acasă din acest campionat!

0
  • Dacia Mioveni – Gloria Buzău se joacă azi la Sala Sporturilor
  • Intrarea este liberă și se organizează tombolă

Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 joacă ultimul meci acasă în această ediție a Campionatului Național de Handbal Feminin, Liga Florilor, astăzi, de la ora 17,30.

Astfel, etapa a XXV- a aduce la Sala Sporturilor Mioveni CSM Gloria Buzău, echipă clasată pe locurile ce duc în cupele europene (locul 5), la egalitate de puncte cu Dunărea Brăila (49 puncte).

În meciul tur, disputat la Buzău în 15 ianuarie, Dacia Mioveni a reușit o surpriză, obținând un egal valoros, 33-33 (17-15). Penultima etapă a Ligii Florilor va rezolva și matematic ecuația echipelor care merg la barajul de menținere pe prima scenă a handbalului feminin românesc.

După victoria obținută în meciul direct cu CSM Slatina la Mioveni, scor 22-20, Dacia Mioveni a rămas în avantaj pentru un loc la turneul de menținere, în ideea în care Slatina nu va reuși să învingă Campioana acestei ediții a Campionatului, CSM București, cu care va juca la București, tot marți, la aceeași oră cu Dacia.

La tombola organizată pentru copii și elevi în pauza meciului sunt anunțate noi premii oferite de Haulotte, Pentarom SRL, Primera, Dolo Trans Olimp, Bluart Romania, OMV Mioveni, Zaris Autocom Pitești, Cofetarie Picadilly, Andra Ramiss. Copiii vor putea câștiga o trotinetă, bijuteria ”Mingea de Aur”, boxe portabile, smartwatch-uri, ghiozdane complet echipate pentru următorul ”campionat” școlar. Intrarea spectatorilor la meciul de aztăzi este liberă. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.