L-a chemat în vizită şi l-a bătut măr!

0


Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Aninoasa, va fi trimis în judecată sub acuzaţia de loviri sau alte violențe. Acesata fost cercetat după ce şi-a băut măr un vecin pe care l-a chemat în vizită. Invitaţia a fost o capcană, pentru că încă de la început gazda plănuise atacul. 

Scandalul a avut loc seara, pe 07 aprilie anul acesta. Georgel S. de 32 de ani, din Aninoasa, era certat cu soţia care îl părăsise.
Bărbatul bănuia că femeia ar avea o legătură cu localnic , în vârstă de 35 de ani şi de aceea a plecat. Ca să se răzbune pe bărbat i-a întins o capcană.
L-a invitat pe la el şi când l-a prins în casă, l-a luat la bătaie. L-a lovit cu un box metalic în cap şi în faţă.

În urma loviturilor primite victima a ajuns la spital şi a necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale după cum a stabilit medicul legist. După ce victima a depus plângere, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au făcut o percheziţie acasă la agresor.

Oamenii legii nu au găsit boxul folosit în timpul bătăii, dar au găsit alte indicii care să susţină varianta victimei. Georgel S. a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.