Olimpiada deținuților, la Mioveni!

0

Vineri, 26 mai, va avea loc, la Mioveni, cea de a VII-a ediție a Olimpiadei deținuților, în cadrul căreia vor fi organizate competiții de fotbal, tenis de masă și darts. Vor participa 132 persoane private de libertate de la Penitenciarul Mioveni și de la alte 11 penitenciare din țară. 

Olimpiada va avea loc pe parcursul unei singure zile, vineri 26 mai, în incinta Liceului Tehnologic Construcții Mașini Mioveni. La olimpiadă vor participa 12 penitenciare : Penitenciarul București-Jilava, Penitenciarul București-Rahova, Penitenciarul Codlea, Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, Penitenciarul Găești, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul Mioveni, Penitenciarul Ploiești, Penitenciarul Târgu-Jiu, Penitenciarul Vaslui, Penitenciarul Spital București –Jilava, Centrul Educativ Târgu Ocna.

Deţinuţii se vor înrece în competiţii de fotbal, tenis de masă și darts. Sunt în total, 132 concurenţi, persoane private de libertate, dintre aceştia, 13 provin din Penitenciarul Mioveni.

Se vrea dezvoltarea interesului deţinuţilor pentru sport

„Scopul derulării activităților propuse în cadrul proiectului este acela de a dezvolta interesul deținuților pentru practicarea diferitelor jocuri sportive, în vederea fortificării organismului și întăririi sănătăţii, dezvoltării trăsăturilor pozitive de caracter, a deprinderilor de comportare civilizată şi a spiritului de fair-play.

Olimpiada persoanelor private de libertate va fi desfășurată cu sprijinul Primăriei Orașului Mioveni, Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Clubul Sportiv Mioveni, Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012, Clubul Sportiv Darts Mioveni, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Asociația Serviciul Umanitar pentru Penitenciare, Sindicatul Național al Polițistilor de Penitenciare și Sindicatul Alianța Mioveni”, a transmis inspectorul principal de poliție penitenciară Laura Olteanu, purtător de cuvânt la Penitenciarul Mioveni. M. Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.